מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלרגיה חמורה בהריוןתהילה23/04/2013
כרגע אני בשבוע 30 בהריון משבוע 15 יש לי אלרגיה איומה מתבטאת בפריחה בכל הגוף וגירודים בלתי פוסקים.
לקחתי אנטיהיסטמנים ,משחות שום דבר לא עזר .
עשיתי טסטים לאלרגיה ויצא שיש לי אלרגיה חריפה לקרדית אבק.
מאז אני לוקחת סטרואידים מ40 מ"ג מורידה ברגע שאני מגיעה ל15 או 10 מ"ג הפריחה וגירודים חוזרים ובגדול כל פעם יותר .
אף רופא לא יודע מה לעשות איתי חוץ מלהמשיך את הסטרואידים ,בגלל זה אני גם מטופלת במרפאה להריון סיכון גבוה.
אני לוקחת פרידניזון .
כל הרופאים אומרים שתרופה לא משפיעה על התינוק ואין סיכון .
עד עכשיו כל הבדיקות של העובר תקינות והוא אפילו יותר גדול ממה שהוא צריך להיות .
שאלה לי : האם ידוע כן השפעה על התינוק?
ביום ראשון התגלה אצלי בנוסף מיעוט מי שפיר (7.2) האם המיעוט הזה בגלל סטרואידים?
האם אלרגיה שלי רק לקרדית אבק? עשיתי את כל הטסטים ולא יצא כלום ! איך אני יכולה לדעת למה עוד יש לי אלרגיה?
ואני מאוד רוצה להניק ואני מקווה שאחרי לידה אלרגיה תעבור .שכחתי להגיד שגם בהריון קודם הייתה לי אלרגיה לפני 11 שנה אבל אז שתיתי סטרואידים שבועיים ושכחתי מאלרגיה.
בקשר להנקה ,אני מקווה שאפסיק עם הסטרואידים אחרי הלידה ,שאלה תוך כמה זמן סטרואידים יצאו לי מהגוף והאם תהייה השפעה על התינוק?
סליחה על האורך אבל אני מיואשת כי אף אחד לא יכול להגיד לי מה יש לי או באמת לעזור לי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה חמורה בהריון - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי24/04/2013שלום רב, על פי מיטה ידיעתי סטרואידים לא מזיקים לעובר. ליתר השאלות לא קיימים תשובות. ככל הנראה המהלך יהיה דומה להיריון הקודם. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נזלת אלרגית אצל ילד בן 11 וחצי
אלרגיה לבוטנים אצל תינוק בן שנה
נפיחות בשפה התחתונה - ממה יכולה להיגרם?
סטרונאז טיפול באלרגיה לקרדית האבק
אלרגיה, סטרונאז והשפעה מסוימת בסיכון לקורונה
כאבי בטן לאחר אכילת פטריות
מה הסיבה להתקפי אלרגיה בשעות הבוקר המוקדמות?
פריחה אלרגית בעור בכף היד
קוורצטין במקביל לנטילת כדורי טלפסט
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)