אלרגיה לחומר בלק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה לחומר בלק
    יעל
    30/04/2013

שלום,

בעקבות מריחת ג'ל לק על הציפורניים (שמייבשים עם מנורת UV) מתחילה לי כשעתיים אחרי המריחה נפיחות באצבעות מסביב לציפורן, וגרד שנמשך כ-3 ימים.
    אם אני מגרדת הרבה אז מתפתחות שלפוחיות. ניסיתי סוגים שונים של משחות- אלוורה, פניסטיל, בפנטן, משחה אנטיביוטית, .. כלום לא עוזר לגרד והנפיחות.
    לאחר 3 ימים מהמריחה נפסק הגרד והעור מסביב לציפורן נהייה יבש מאוד וקשה, גם מתחת לציפורן מתחיל יובש.

כנראה סוג של רגישות או אלרגיה לחומרים שנמצאים בג'ל לק.. קראתי שיש מרכיב של אקריל, אולי זה... ניסיתי מספר סוגים וכולם גורמים לתופעה.

יש לי בבית כדור "אריוס" בשל אלרגיה לחתולים ואבק, אם אקח לפני המריחה ויומיים אחריו זה אמור לעזור לתופעות אלה? יכול למנוע את הופעת האלרגיה הזו?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה לחומר בלק

הוספת תגובה

• אלרגיה לחומר בלק - תגובה

ד``ר ולרי טפליצקי
    04/05/2013

שלום רב, מדובר ככל הנראה על אלרגיה לאקריל. צריך להשתמש בתוצר ללא אקריל.
    אפשר לבדוק האם קיימת אלרגיה לאקרית. זה נעשה על ידי תבחיני מטלית. מותר לנסות ולקחת אריוס אבל במקרה של אלרגיה חזקה זה לא יעזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו