אלרגיה לכרדית אבק הבית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה לכרדית אבק הבית
    Roni
    12/06/2013

שלום רב ,
    בן 36 בריא בד"כ ,אלרגי לכרדית אבק הבית.
    נזלת תמידית צמיגית וצפופה החל מגיל 20..,ולעיתים במשך שבוע-שבועיים רצוף יש נזלת בלתי נסבלת.
    יש לי גם צרידות תמידית בקול שאני כמעט בטוח שבאה לי מהאלרגיה (את זה רציתי לשאול אותך):

בבדיקה : "מיתרי קול מעובים ציור וסקלרי מוגבר ללא נגעים נופים סימני רפלוקס בגרון אחורי."
    לבעיית הצרידות אני מטופל OMPERDAX 20MG פעמיים ביום,ורופא האלרגיה נתן לי TELFAST 180G+AVAMIS SPRAY .

* האם יש משהו טוב מזה ? זה לא הכי עוזר בעולם...אני משתמש בזה פעם ביום לאף וכדור ביום של הטלפסט.
    * האם בטוח להשתמש בזה במשך שנים ?
    * האם אני צודק בהשערתי שהאלרגיה גורמת לי לצרידות ? (הרי יש לי כחכוחים בגרון ושיעול עם נזלת..)

תודה מקרב לב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה לכרדית אבק הבית

הוספת תגובה

• אלרגיה לכרדית אבק הבית - תגובה

ד``ר ולרי טפליצקי
    13/06/2013

שלום רב, טלפאסט ואבמיס זה שילוב טוב ובטוח בטיפול ממושך. עדיף לך לשקול קבלת טיפול חיסוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול נוסף ?

Roni
    13/06/2013

תודה על התגובה המהירה.

* טלפסט 180 גרם פעם ביום בלילה ואבמיס ספריי שממנו אני לוקח גם לחיצה לכל נחיר בלילה ביחד עם הטלפסט אינו מזיק ואוכל למשוך ככה כל החיים?

* התחלתי דיקור סיני בכללית ,האם זה יכול לעזור (או לפחות לא יזיק ?)

תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינוי מינון

Roni
    16/06/2013

האם לדעתך אני צריך לשנות את מועדי וכמויות התרופות שאני לוקח ?

תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול נוסף ? - תגובה

ד``ר ולרי טפליצקי
    16/06/2013

זה לא יזיק וזה לא יזיק. תיקח יפות תרופתי 3 חודשים רצוף ותעשה הפסקה לחודש להערכת המצב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו