שאלה חשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    עזרה
    01/08/2013

שלום, אני בת 23. יש לי בעיה קשה ומייאשת. אשמח לעזרה. הבעיה- פריחה אלרגית בעור הפנים שאינה עוברת כבר חודשיים. הפריחה מתחילה בסנטר ומתפשטת לשאר הפנים.
    בבדיקות הדם מצאו אצלי רמה גבוהה של IGe (=241).

כשזה קרה לראשונה, נתנו לי כדורים של 20 מ"ג פרדניזון. זה עזר. אבל ברגע שהפסקתי עם הכדורים- הפריחה חזרה.
    הרופאים נתנו לי שוב ושוב כדורי פרדניזון ובכל פעם שהפסקתי עם הכדורים- הפריחה חזרה.
    כדורים אנטי-היסטמינים לא עוזרים (ניסיתי אריוס, א-היסטון, מיזולן, טלפסט ועוד).
    לבסוף קיבלתי זריקה של סטרואידים לשלושה שבועות (diprospan 2cc"")- הזריקה עזרה אבל שוב אחרי 3 שבועות- זה חזר.
    אתמול נתנו לי שוב פעם את הזריקה.
    ההשערה שלי היא שהכל התחיל מקרם פנים שקניתי בסופרפארם. כמובן שמאז לא נגעתי בו.
    ראיתי הרבה רופאי עור ורופאי אלרגיה. אני מחפשת עוד אפיקים- לאן אפשר לפנות? האם מומלץ לפנות להומואופתיה? או אולי יש רופא שמומחה בבעיות כאלה?
    אשמח לעצות, אני ממש מיואשת. הפריחה לא מאפשרת לי לתפקד, וכשזה מתגבר אני גם לא ישנה בלילות מרוב גירודים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה - תגובה

ד``ר בן רנר
    07/08/2013

אנחנו מטפלים רק באלרגיה קונבנציונלית ואת זה במרפאות האלרגיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו