אלרגיית נפיחות ויובש מסביב לעיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיית נפיחות ויובש מסביב לעיניים
    רותם
    28/09/2013

בחצי שנה האחרונה קרו לי הרבה בקרים שהתעוררתי למחזה לא נעים- עיניים נפוחות, יובש קיצוני והתקלפות של העור מסביב לעיניים. בלחץ של בוקר פניתי בזמנו לשני רופאי עיניים שונים, שבדקו אותי יסודית ואמרו לי כי אני צריכה לגשת לרופא עור מכיוון שהאלרגיה לא מגיעה לעין או לקו הריסים.

פניתי לשני רופאי עור שונים ששאלו אותי מספר שאלות בסיסי ולא מצאו את הבעיה.
    מה שכן, הפסקתי מיידית להשתמש באיפור!
    אתמול כעבור חודשיים שאיני מאפרת את עייני כלל, שמתי מעט מסקרה וצללית על העין. קמתי עם עיניים נפוחות, אדומות ומגרדות.

האם יש משחה שאני יכולה לקנות להרגעת האור סביב העיניים והורדת הנפיחות?
    איך אוכל לדעת אילו מהמוצרים שלי גורם לי לאלרגיה הזו? האם יש דרך להתגבר על האלרגיה ולחזור מתישהו להשתמש במוצרים?

אני מטופלת במכבי ואשמח לקבל ממכם המלצה על רופא עור שבקיע בתחום.

תודה מראש,
    רותם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אלרגיית נפיחות ויובש מסביב לעיניים - תגובה

ד``ר ולרי טפליצקי
    30/09/2013

שלום רב, ככל כנרא מדובר באלרגיה לאיפור ולכן ממליץ לא להשתמש באיפור בינתיים ולפנו לרופא אלרגיה לביצוע תבחיני מטלית שמאבחנים לאיזה מין המרכיבים קיימת אלרגיה. כעת התגובה תעבור לבד או בעזרת אחד המשחות סטרואידים (במרשם רופא) או קרם לחות בלבד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו