אלרגיה למזון דחוף עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה למזון דחוף עזרה
    שלי
    27/10/2013

שלום ,בני בן 3 עם אט ופיק דרמטי טיס אובחן אלרגי בגיל 7 חודשים לאחר איבוד הכרה, היום לאחר מעקב ובדיקת דם נמצא אלרגי לכל המזונות פרט לעוף 0.2 ותפוח אדמה הומלץ להמנע מאוכל, אוכל רק נא וקט אדונו נס, המצב הזה נראה לי מוזר שכן איך אני יכולה למנוע מילד שלא לאכול כלום, הילד פיתח אלרגיה לשאר המזון שאכל לדוגמא אורז גזר תות וכו׳ רציתי לדעת האם יש בדיקות אחרות שאני יכולה לעשות לילד? האם זה קשור למערכת חיסונית בגוף? בבקשה עזרה מה לעשות???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה למזון דחוף עזרה

הוספת תגובה

• אלרגיה למזון דחוף עזרה - תגובה

ד``ר בן רנר
    30/10/2013

נדיר שרגישים לכול. לאור התלונות פני למרפאת חוץ לאלרגיה באחד מבתי החולים הסמוך למגוריך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה תודה

שלי
    03/11/2013

אודה על מתן תשובתך לאחר עיונך בבדיקות הדם.

שלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת אלרגיה תוצאות

שלי
    05/11/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו