נזלת ועיניים דומעות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נזלת ועיניים דומעות
    חווה
    15/01/2014

ערב טוב,
    כבר תקופה של חודש שאני מרגישה לסירוגין מין עקצוצים בעיניים שגורמים לי לדמוע ומדי פעם גם התעטשויות שמלוות בנזלת מטרידה. אני מאמינה שמדובר בסוג של אלרגיה, השאלה מה ניתן לעשות כדי להקל? והאם זה הגיוני שזה נמשך כך כבר חודש ימים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נזלת ועיניים דומעות

הוספת תגובה

• דמיעה תכופה

רוני
    16/01/2014

יכולה להעיד גם על בעיה בצינור הדמע. לכן חשוב ללכת להבדק ולראות אם הכיוון הוא אלרגיה או בעיית עיניים.
    כיוון שאת מציינת שזה מלווה בהתעטשויות יכול להיות שזה מחזק את הכיווון האלרגי. אבל שוב, חייב בדיקה, יש הרבה טיפולים טבעיים שעוזרים למנוע ולטפל באלרגיה, קודם צריך לאבחן אבל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נזלת ועיניים דומעות - תגובה

ד``ר ולרי טפליצקי
    16/01/2014

שלום רב,
    זה בהחלט יכול להתאים לאלרגיה,
    מומלץ לבצע טסטים אבחנתיים אצל אלרגולוג,
    טיפול שמומלץ זה כדורים אנטיהיסטמיניים כמו טלפאסט,
    ניתן גם לקנות ללא מרשם כדורים אנטיהיסטמיניים לורטדין וזילרג'י.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול טבעי באלרגיה

לורנס
    22/01/2014

אני משתמשת קומפלקס דובדבן וכורכום (של סולגאר) במצבים כאלו שיש לי אלרגיה למשהו... במיוחד כשזה נמשך זמן כל כך ארוך. הנטורופתית שהמליצה לי על זה הסבירה לי שזה ממריץ את הדם והחמצן לתאים וכך מטפל בעצם באלרגיה. האם לזה התכוונת בכדורים אנטיהיסטמיניים שכתבת?
    אני פשוט מעדיפה דברים שהם יותר טבעיים על פני כימיקלים ולכן אני שואלת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נזלת ועיניים דומעות - תגובה

ד``ר בן רנר
    28/01/2014

הכול הגיוני גשי למרפאה אלרגית לבדיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו