מחלת חום חוזרת עם פריחה ואדמומיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחלת חום חוזרת עם פריחה ואדמומיות
    ליאת
    13/02/2014

שלום רב
    אני בת 30. אני חווה כל שבוע-שבועיים מחלת חום, לעיתים עם תופעות של כאב גרון ונזלת, לעיתים שלשולים, לעיתים רק חום גבוה (40).
    לאחר מספר ימים לקראת סוף המחלה תמיד נוספת פריחה בחלק העליון של הירכיים, בחלק האחורי של הזרועות, ואדמומיות ונפיחות בכפות הידיים והרגליים. גם גב הידיים אדום ומגרד. בפעם הראשונה שזה קרה הרגליים והידיים התנפחו עד כדי כך שלא יכולתי לדרוך על הרגל ולסגור את היד. כעבור 24 שעות מתחילת הנפיחות לרוב הכל חולף.
    רופא משפחה בכל פעם בודק אותי ולא מוצא כלום. טוען שאני נחשפת פשוט למחלות חדשות למרות שהתסמינים מאוד דומים. בדיקות דם יצאו תקינות כולל ל-CMV. למרות כאבי הגרון תמיד נטען שאין דלקת ואין צורך במשטח. אני מרגישה שיש משהו מעבר לזה! האם יכול להיות שפיתחתי אלרגיה למשהו? האם תיתכן אלרגיה עם חום כל-כך גבוה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• זה סיפור וירלי מובהק

ענת
    14/02/2014

יש לך סיפור וירלי רדום ככל הנראה והוא משפעל את עצמו
    במחזוריות.
    ישנו טיפול צמחי מאד יעיל שמחסל וירוסים ברמה מרשימה.
    זה נמצא באתר מחלות עור .
    לא רואה שום פתרון עבורך מרפואה קונבציונלית ( מצטערת אך זו המציאות )

תחפשי בגוגל - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור.
    שמרי במועדפים.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצטרפת

שרית
    17/02/2014

מצטרפת להמלצה מנסיון אישי עם הטיפול הזה.
    צרפתי לך סרטון.
    לצערי מרפואה קונבציונלית לא מבריאים ממחלות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחלת חום חוזרת עם פריחה ואדמומיות - תגובה

ד``ר בן רנר
    18/02/2014

לא סביר שיש מחלה ויראלית פעמיים בחודש כל חודד.יש לברר את התופעה.גשי למרפאה אלרגית .יתכן את סובלת ממחלה שונה ולא מדובר במחלה ויראלית כלל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו