אאוזינופיליה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אאוזינופיליה
    לינה
    30/04/2014

שלום!
    כעבור חודשיים לאחר לידה היו לי כאבי בטן אחרי האוכל.במהלך הבירור נמצא אאוזונופיליה של 20% (שעלתה עד ל45% וכרגע ירדה ל19%) ומחלת השימוטו.נכון להיום תפקודי התריס שלי בנורמה.אני מאוזנת.אבל רופאים לא מבינה מה הסיבה לאאוזונופילה.עברתי בדיקות:גסטרוסקופיה,קולונוסקופיה,US בטן ובלוטת התריס, בדיקת מח עצם,CT חזה,אקולב וכל מני בדיקות דםו בדיקת צואה. נמצאה רק הגדלה קלה של הבלוטת התריס ונוגדנים של ב.התריס, נוגדנים של מח' קרוהן (אבל הקולונוסקופיה תקינה).כל שאר הבדיקות ברוך השם תקינות פרט לאאוזונופילים.גם ב.מח עצם תקינה, אבל ראוים ריבוי של אאוזונופילים.הרופא שלי אמר כנאה זה קשור לאלרגיה.חשוב לציין שיש לי כמעט כל הזמן נזלת אלרגית או גירוד בעור או לפעמים אפילו קושי נשימה אבל כל זה מילדות ואף פעם לא הייתה לי אאוזינופיליה ברמה כזאת.שאלתי האם אפשר לבדוק האם זה באמת נובע מאלרגיה?האם הריון ולידה החמירו את האלרגיות שלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אאוזינופיליה

הוספת תגובה

• אאוזינופיליה - תגובה

ד``ר בן רנר
    30/04/2014

גשי למרפאה אלרגית לאבחון .!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו