זקוקה לעזרה אלרגיה בלתי ניסבלת!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה לעזרה אלרגיה בלתי ניסבלת!!!
    יעל
    26/11/2014

שלום אני בת 19, מאז גיל 8 אני סובלת מאלרגיה קשה שבאה לידי ביטוי בפריחה על הגוף (מין בועות נפוחות) וגם לרוב היה מתנפח לי השפתיים, האצבעות והאוזניים.
    הלכתי המון פעמים לרופא אלרגיה שיאבחן לי למה אני אלרגית אבל לא מצאו שום דבר אז הייתי לוקחת המון כדורים (אלרג׳יקס) עד שיום אחד אמרו לאמא שלי להפסיק להשתמש בבדין לכביסה ועבר לי האלרגיה בגיל 13 בערך.
    האלרגיה חזרה לי בגיל 17-18 ואמא שלי עדיין לא משתמשת בבדין, האלרגיה חזרה לי בצורה שונה נהיה לי המון התעטושות, נזלת בלי הפסקה כמו מים, גירוד בגרון בלתי נסבל וגם הפריחה שהייתה לי שהייתי קטנה.. אני סובלת נורא ושוב לוקחת אלרג׳יקס כמעט כל יום. הייתי אצל הרופא לפני כמה חודשים בשביל זריקות סטרואידים והוא אמר לי שאני לא מתאימה בגלל סוג דם.. אני אשמח אם תעזרו לי איכשהו ותאבחנו לי את האלרגיה !!
    אני מצרפת כמה תמונות של האלרגיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עוד תמונה של הפריחה

יעל
    26/11/2014

חשוב לי לציין שיש לי יותר התעטשות ונזלת מאשר פריחה, וכשיש פריחה לרוב זה מתבטא בפנים, בשפתיים במיוחד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורטיקריה הטיפול שלי

שרית
    27/11/2014

את סובלת מאורטיקריה ואפילו לא ידעת לבטא את האבחנה .
    מה שיש לי לומר לך הוא שאין שום סיכוי שמרופא קונבציונלי את תבריאי מאורטיקריה
    ואין מחלקות על כך כלמודת נסיון.

תחפשי בדחיפות בגוגל את הטיפול שאותי הבריא מאורטיקריה.

תחפשי - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור.

שם כל המידע.

התעוררי מתרדמתך .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחיים לא שמעתי על זה !

יעל
    28/11/2014

האבחנה נורא דומה למה שיש לי.. ואם זה באמת נכון איך אני מוודה שזה אכן מה שיש לי ? יש טיפול לזה חוץ מרפואה אלטרנטיבית ??
    תודה רבה רבה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו