מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זקוקה לעזרה אלרגיה בלתי ניסבלת!!!יעל26/11/2014
שלום אני בת 19, מאז גיל 8 אני סובלת מאלרגיה קשה שבאה לידי ביטוי בפריחה על הגוף (מין בועות נפוחות) וגם לרוב היה מתנפח לי השפתיים, האצבעות והאוזניים.
הלכתי המון פעמים לרופא אלרגיה שיאבחן לי למה אני אלרגית אבל לא מצאו שום דבר אז הייתי לוקחת המון כדורים (אלרג׳יקס) עד שיום אחד אמרו לאמא שלי להפסיק להשתמש בבדין לכביסה ועבר לי האלרגיה בגיל 13 בערך.
האלרגיה חזרה לי בגיל 17-18 ואמא שלי עדיין לא משתמשת בבדין, האלרגיה חזרה לי בצורה שונה נהיה לי המון התעטושות, נזלת בלי הפסקה כמו מים, גירוד בגרון בלתי נסבל וגם הפריחה שהייתה לי שהייתי קטנה.. אני סובלת נורא ושוב לוקחת אלרג׳יקס כמעט כל יום. הייתי אצל הרופא לפני כמה חודשים בשביל זריקות סטרואידים והוא אמר לי שאני לא מתאימה בגלל סוג דם.. אני אשמח אם תעזרו לי איכשהו ותאבחנו לי את האלרגיה !!
אני מצרפת כמה תמונות של האלרגיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד תמונה של הפריחה
יעל26/11/2014חשוב לי לציין שיש לי יותר התעטשות ונזלת מאשר פריחה, וכשיש פריחה לרוב זה מתבטא בפנים, בשפתיים במיוחד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורטיקריה הטיפול שלי
שרית27/11/2014את סובלת מאורטיקריה ואפילו לא ידעת לבטא את האבחנה .
מה שיש לי לומר לך הוא שאין שום סיכוי שמרופא קונבציונלי את תבריאי מאורטיקריה
ואין מחלקות על כך כלמודת נסיון.
תחפשי בדחיפות בגוגל את הטיפול שאותי הבריא מאורטיקריה.
תחפשי - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור.
שם כל המידע.
התעוררי מתרדמתך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחיים לא שמעתי על זה !
יעל28/11/2014האבחנה נורא דומה למה שיש לי.. ואם זה באמת נכון איך אני מוודה שזה אכן מה שיש לי ? יש טיפול לזה חוץ מרפואה אלטרנטיבית ??
תודה רבה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נזלת אלרגית אצל ילד בן 11 וחצי
אלרגיה לבוטנים אצל תינוק בן שנה
נפיחות בשפה התחתונה - ממה יכולה להיגרם?
סטרונאז טיפול באלרגיה לקרדית האבק
אלרגיה, סטרונאז והשפעה מסוימת בסיכון לקורונה
כאבי בטן לאחר אכילת פטריות
מה הסיבה להתקפי אלרגיה בשעות הבוקר המוקדמות?
פריחה אלרגית בעור בכף היד
קוורצטין במקביל לנטילת כדורי טלפסט
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)