פריחה בעור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פריחה בעור
    קרן
    03/12/2014

שלום. הופיעה לי אתמול בערב בפתאומיות פריחה על האמה של יד ימין .. מלא נקודות קטנות אדומות צפופות. הרגשתי מעין צריבה ביד והסתכלתי עליה ופתאום ראיתי את הפריחה. היום בבוקר גם שמתי לב שיש לי פריחה בצוואר. אני לוקחת היסטזין , יש לי אלרגיה לקרדית אבק הבית ולתיקנים ואלרגיה בעיניים . נמצאת במעקב במרפאת האלרגיה בבלינסון אבל הדבר הזה חדש לי לא היה לי דבר כזה.... באותו ערב מה שאכלתי היה מוקפץ עם סויה ושמן סומסום. אבל אני אוכלת הרבה פעמים את זה ולא קרה לי דבר כזה. מה זה יכול להיות ? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פריחה בעור

הוספת תגובה

• פריחה בעור - תגובה

ד``ר ולרי טפליצקי
    03/12/2014

שלום רב,
    יתכן ופריחה גם קשורה לאלרגיה לקרדית אבק בית. זה מצב שנקרא אטופיק דרמטיטיס. זה יכול להתחיל בכל גיל. קיים טיפול יעיל עם קרמים מקומיים.
    לעומת זאת אלרגיה למזון גורמת לפריחה מידית תוך דקות עד שעה מהאוכל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

קרן
    03/12/2014

האלרגיה לאבק אף פעם לא באה לידי ביטוי בפריחה למיטב ידיעתי אלא רק משפיעה לי על דלקות אלרגיות בעיניים. נגעתי גם באותו ערב באקונומיקה מהולה במים יש מצב שיד ימין היתה יותר במים מאשר יד שמאל שבה כמעט ואין פריחה. אבל יש גם פריחה בצוואר. קבעתי תור לרופאה שלי ליום ראשון ורק חודש הבא יש לי מרפאת אלרגיה. האם זה משהו שאפשר לחכות איתו ליום ראשון או ללכת דחוף למרפאה מחר ? לא שורף לי או מגרד או משהו רק יש פריחה ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו