מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פריחה בעורקרן03/12/2014
שלום. הופיעה לי אתמול בערב בפתאומיות פריחה על האמה של יד ימין .. מלא נקודות קטנות אדומות צפופות. הרגשתי מעין צריבה ביד והסתכלתי עליה ופתאום ראיתי את הפריחה. היום בבוקר גם שמתי לב שיש לי פריחה בצוואר. אני לוקחת היסטזין , יש לי אלרגיה לקרדית אבק הבית ולתיקנים ואלרגיה בעיניים . נמצאת במעקב במרפאת האלרגיה בבלינסון אבל הדבר הזה חדש לי לא היה לי דבר כזה.... באותו ערב מה שאכלתי היה מוקפץ עם סויה ושמן סומסום. אבל אני אוכלת הרבה פעמים את זה ולא קרה לי דבר כזה. מה זה יכול להיות ? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה בעור - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי03/12/2014שלום רב,
יתכן ופריחה גם קשורה לאלרגיה לקרדית אבק בית. זה מצב שנקרא אטופיק דרמטיטיס. זה יכול להתחיל בכל גיל. קיים טיפול יעיל עם קרמים מקומיים.
לעומת זאת אלרגיה למזון גורמת לפריחה מידית תוך דקות עד שעה מהאוכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
קרן03/12/2014האלרגיה לאבק אף פעם לא באה לידי ביטוי בפריחה למיטב ידיעתי אלא רק משפיעה לי על דלקות אלרגיות בעיניים. נגעתי גם באותו ערב באקונומיקה מהולה במים יש מצב שיד ימין היתה יותר במים מאשר יד שמאל שבה כמעט ואין פריחה. אבל יש גם פריחה בצוואר. קבעתי תור לרופאה שלי ליום ראשון ורק חודש הבא יש לי מרפאת אלרגיה. האם זה משהו שאפשר לחכות איתו ליום ראשון או ללכת דחוף למרפאה מחר ? לא שורף לי או מגרד או משהו רק יש פריחה ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נזלת אלרגית אצל ילד בן 11 וחצי
אלרגיה לבוטנים אצל תינוק בן שנה
נפיחות בשפה התחתונה - ממה יכולה להיגרם?
סטרונאז טיפול באלרגיה לקרדית האבק
אלרגיה, סטרונאז והשפעה מסוימת בסיכון לקורונה
כאבי בטן לאחר אכילת פטריות
מה הסיבה להתקפי אלרגיה בשעות הבוקר המוקדמות?
פריחה אלרגית בעור בכף היד
קוורצטין במקביל לנטילת כדורי טלפסט
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)