מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אורטיקריה ובדיקת אלרגיה קרובהישראל25/12/2014
שלום רב לרופאים,
אני בן 26, סובל מאורטיקריה כרונית כבר ארבעה חודשים, ובחודש וחצי האחרונים לוקח כדור אחד של טלפסט 180 פעם ביום ומאז אין אורטיקריה (אולם אם נשכח לקחת כדור בזמן, מיד מתחילים הגירודים)
בעוד כשבועיים עליי לבצע בדיקת אלרגיה, אך הגיון בריא אומר שעליי להיות נטול ההשפעות של הטלפסט, לכן מה עליי לעשות? להפסיק את הטלפסט כמה ימים לפני הבדיקה? ומה בנתיים, האורטיקריה תחזור בצורה בלתי נסבלת, מה אפשר לעשות בימים האלה?
המון תודה,
ישראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורטיקריה המלצה
שרית28/12/2014ממליצה לך כמי שעברה זאת על בשרה במקום שתבסס על רפואה קונבציונלית בשעה שהטיפול קיים במקום אחר.
הטיפול שאתה לוקח הוא רק מראית עין של טיפול ולא יגאל אותך מאורטיקריה
לרפואה קונבציונלית אין תרופה לאורטיקריה ולצערי אין תרופות לרוב המוחלט של המחלות, אם תבדוק תוכח כי מלבד אנטיביוטיקה אין לרופא משפחה כלום להציע לבני אדם למחלות אחרות, גם לא לשיעול או נזלת הכי פשוטים לכאורה.
מה שהציל אותי אחרי 7 שנים של אורטיקריה מאמללת היה טיפול אלטרנטיבי.
מה שאתה צריך לעשות זה לחפש בגוגל את האתר של המטפל.
תחפש בגוגל - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור רמי מור.
זו ההצלה מהמחלה המאד מאמללת הזו שאינה נגרמת .
בהצלחה
שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתגובת רופאי הפורום בבקשה.
ישראל29/12/2014הפניה היא עדיין לרופאי הפורום בשאלה שכרגע אני לא יודע את פתרונה..
לשרית,
אני שמח שלך הטיפול עזר.
בכל מקרה אני בעצמי סטודנט לרפואה בשנה מתקדמת ואני נוטה לחלוק עליך
בנושא הרפואה הקונבנציונלית, בכל מקרה אני כרגע מחפש פתרון לבדיקת האלרגיה
שאני עושה בקרוב ובאם לא ימצא פתרון, אשקול שיטות שונות לטיפול באורטיקריה
תודה ושנה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורטיקריה ובדיקת אלרגיה קרובה - תגובה
ד``ר בן רנר15/01/2015יש להפסיק את הטלפסט לפני בצוע הבדיקות ואם אין אפשרות תמשיך לקחת ובלבד שלא תסבול .במרבית המקרים התוצאות בתבחינים מאכזבות ולכן אין להתעקש ולסבול רק לשם ביצוע הבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נזלת אלרגית אצל ילד בן 11 וחצי
אלרגיה לבוטנים אצל תינוק בן שנה
נפיחות בשפה התחתונה - ממה יכולה להיגרם?
סטרונאז טיפול באלרגיה לקרדית האבק
אלרגיה, סטרונאז והשפעה מסוימת בסיכון לקורונה
כאבי בטן לאחר אכילת פטריות
מה הסיבה להתקפי אלרגיה בשעות הבוקר המוקדמות?
פריחה אלרגית בעור בכף היד
קוורצטין במקביל לנטילת כדורי טלפסט
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)