אלרגיה אצל תינוקת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה אצל תינוקת
    לי
    03/06/2015

שלום,
    אשמח להתייעצות,
    בתי כמעט בת 7 חודשים. עד כה הנקה מלאה, התחלנו טעימות של מוצקים. לאחר הלידה קיבלה מעט סימילאק בשילוב עם הנקה למשך יומיים. ולאחר מכן רק הנקה עד היום.
    מגיל צעיר סבלה מכאבי בטן בזמן ההנקות, באבחון גסטרו נשלל ריפלוקס והניחו שמדובר בקוליק. סובלת מאקזמות חוזרות בפנים בשטחים נרחבים, וכן פצעים מזיעה. אובחנה עם אטופיק דרמטיטיס.
    רוצה להתחיל להרגיל אותה גם לתחליפי חלב. לפני יומיים ניסיתי לתת לה סימילאק, שתתה 30 מ"ל והחלה להשתעל. הפסקתי את האכלה. לאחר כמה דקות תגובה חריפה של פריחה בולטת על כל הגוף כמו עקיצות נפוחות וכן נפיחות בפנים. למזלנו היה בבית טיפות פנסטיל שרשם הרופא עור לגרד מהאטופיק, ונצפתה הטבה. הסקתי כי מדובר באלרגיה לחלב וכמובן שלא אאכיל אותה יותר בתחליף.
    פניתי לרופאת הילדים שהמליצה לנסות תחליף בשם נוטרמיגן וניתנה הפנייה למרפאת אלרגיה.
    אני חוששת כעת להמשיך עם חשיפה למוצקים, אך הבנתי שללא חשיפה מוקדמת תבחיני האלרגיה שיבוצעו לא יועילו (מלבד לחלב אליו כבר נחשפה). אשמח לדעתך
    1. האם כדאי להוריד מוצרי חלב מהתפריט שלי? 2. מה דעתך לגבי המוצקים? לאילו מאכלים כדאי לחשוף אותה טרם ביצוע התבחינים? לנסות טחינה.. ביצים.. בוטנים??

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה אצל תינוקת

הוספת תגובה

• אלרגיה אצל תינוקת - תגובה

ד``ר בן רנר
    13/06/2015

לילדים עם אטופיק דרמטיטיס נטיה לפתח רגישות למזון .יש להמנע מחלב לחלוטין לפנות למרפאה אלרגיחת ולקבל את התייחסותם.לגביך אין מניעה לצרוך חלב .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו