אלרגיה לריח לבנדר?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה לריח לבנדר?
    עלמה
    11/07/2015

שלום,
    יש לי מין רגישות מאוד חזקה ומוזרה לריח של לבנדר על סוגיו... בין אם זה מטהר אוויר או בין קרם גוף.
    אף פעם לא שמעתי על "אלרגיה " כזאת ומאחר ומדובר בכאבי ראש חזקים, סחרחורות, בחילות, חולשה ועצבנות אני ממש חייבת להבין האם יש דבר כזה ובמה מדובר בכלל?

בהתחלה לא חשדתי שמדובר בריח הלבנדר כי זה לא נשמע לי הגיוני. אבל בכל פעם שצרכתי או שהייתי במקום שפוזר בו מטהר אוויר והרגשתי את התופעות שכתבתי למעלה, בדקתי ותמיד ראיתי שמדובר בריח לבנדר ובמיוחד הריח לבנדר פטוצ׳ילי הזה.
    אתמול התזתי בחדר שלי את הריח בטעות עם בקבוק ששכחתי לזרוק פעם, ועד עכשיו יש לי כאבי ראש למרות שנמנעתי מלהיכנס לחדר מספר שעות אתמול כשהריח היה חזק יותר וקשה יותר.
    וכך זה בכל פעם ובכל מקום שהריח הזה נמצא, תמיד מתברר שזה הריח הזה, למדתי "לברוח" ממנו אחרי שפעם אחת לא יכלתי לקום מהמיטה כי התעלמתי מכאבי הראש בגלל הריח הזה... האם דבר כזה מוכר? מה לעשות שנחשפתי לריח הזה והחלו לי כאבי ראש חזקים וחולשה?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה לריח לבנדר?

הוספת תגובה

• אלרגיה לריח לבנדר? - תגובה

ד``ר בן רנר
    30/07/2015

שלום .רגישות לריחות מכל סוג שהוא לא נחשבת מחלה אלרגית .המנעי מחשיפה ללבנדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו