מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלרגיהלירון13/07/2015
שלום רב
אני בת 34 ובגיל 16 היה לי התקף אלרגיה ראשון ומאז בערך עוד 6 פעמים שבכולם תוך זמן קצר היה עלי להגיע לבית חולים היות וכולי מתנפחת , ירידת לחץ דם,דופק מהיר.עשיתי טסטים ובהם לא הצליחו לגלות למה אני אלרגית
ממה שאני יודעת פעם אחת ניפחתי בלון שתפוץץ בפניי ומהחומר שהיה בתוכו קיבלתי התקף אלרגיה. אך כאשר אני נוגעת בבלונים אין שום בעיה.
להערכתי זה לא ממזון אלא ממשהו לקשור לנשימה ודרכי האוויר אך איני רופאה.
אתמול במהלך אימון ספורט חוויתי התקף אלרגיה קשה וטופלתי בבית חולים ע"י זריקות סטרואידים אדרנלין ואנטי היסטמינים ולאחר 3 שעות שוחררתי. קיבלתי זריקה בישבן , זריקה ביד ועירוי של אדרנלין וכדור בפה של ז"לרג"י
יש לי מספר שאלות
האם ישנם היום טסטים חדשים או בדיקות דם מיוחדות שניתן לעשות כדי לגלות ממה נובעת האלרגיה?
חשוב לי מאוד לדעת מה התופעות לוואי של החומרים שהזריקו לי אתמול והאם במינונים זה זירה בודדת מכל חומר התופעות לוואי משפיעות או עוברות לאחר יום?
תודה רבה לך ויום נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
שרית13/07/2015ההתנפחות שיש לך נקראת אנגיואדמה .
לי היתה אורטיקריה כרונית המון שנים ( פריחות בעור ) שגם כן גרמו לי לבלות
לא מעט בחדרי מיון.
היתה לי אנגיואדמה כמו שלך שהיתה מתבטאת בהתנפחות השפתיים והעניים.
אורטיקריה הולכת עם אנגיואדמה ולפעמים האנגיואדמה מופיעה לבד וההרגשה שלי שה המקרה שלך.
לא הלאה אותך, מרפואה קונבציונלית לא נרפאים מהספיר הזה ומזלי שהגעתי לטיפול
מציל שמחק לי את התופעה ועד היום לא חזרה.
זה לא היה זול אבל הציל אותי וזה שאני יכולה לנדב.
אם זה מדבר אלייך את יכולה להכנס לאתר של המטפל .
תעשי בגוגל רמי מור מחלות עור.
בהצלחה ורק בריאות.
שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיה - תגובה
ד``ר בן רנר30/07/2015שלום
לטיפולים שקבלת אין השפעה ארוכת טווח בכלל ולכן תופעות הלוואי (אם בכלל) חולפות .
אדרנלין מאיץ את קצב הלה וגורם לרעד. הסטרואידים יגרמו לתיאבון מוגבר ובמינונים גבוהים וזמן ממושדך להשמנה והשפעה מערכתית .אנטיהיסטמניקה עלול לגרום לעייפות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נזלת אלרגית אצל ילד בן 11 וחצי
אלרגיה לבוטנים אצל תינוק בן שנה
נפיחות בשפה התחתונה - ממה יכולה להיגרם?
סטרונאז טיפול באלרגיה לקרדית האבק
אלרגיה, סטרונאז והשפעה מסוימת בסיכון לקורונה
כאבי בטן לאחר אכילת פטריות
מה הסיבה להתקפי אלרגיה בשעות הבוקר המוקדמות?
פריחה אלרגית בעור בכף היד
קוורצטין במקביל לנטילת כדורי טלפסט
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)