מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלאגיהעדי22/08/2015
היי צריכה עזרה מזה שבוע אני סובלת מגירודים בידיים עם פריחה משהו שלא עובר הייתי אצל רופא עור ונתן לי
כדורי טלפסט
משחה יומובט קרם
ומשחה אקווה קרם
לא רק שזה לא עוזר עכשיו הגירןד עבר לכל הגוף
סובלת מאורטקריה כרונית ללא קשר לגירוד הזה
מצרפת תמונה
אשמח להמלצה מה לעשות ?
בלילה שמתי לב שהגירוד מחמיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורטיקריה כרונית
שירה22/08/2015אין שום סיכוי שרופא קונבציונלי ירפא אותך
אני חולת אורטיקריה שסבלה ממנה שנים רבות של סבל קשה.
תחפשי בגוגל - רמי מור מחלות עור
הוא היחיד שמרפא אורטיקריה תשמרי את האתר במועדפים.
זאת התרופה הגואל וכל מה שיש לרופא קונבציונלי כרוך בתופעות לוואי יותר חמורות מהאורטיקריה עצמה.
תכנסי ותראי את הסרטון שצרפתי.
שבת שלום
שירה ד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבר הכי חשוב אל תתקרבי לסטרואידים
שירה22/08/2015כי סטרואידים זו מכת בכורות ובאיזה שהוא שלב הם ינתנו לך
ויגרמו לריבאונד ( תגובה חמורה אחרי השימוש בהם )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לי
עדי23/08/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אם יענו לך זה יהיה מענה דל
יוסי24/08/2015קבלת משחה יומובט ואת עדיין לא מבינה שקבלת סטרואידים
שרק יחמירו לך את העור בוודאות כמו כל משחה עם סטרואידים.
וגם אם יענו לך לא יציעו לך מרפא לאורטיקריה או לבעיית עור שאת סובלת ממנה.
המענה יהיה בגדק טקסט מילולי בלבד ולא מעבר לכך.
אני למוד נסיון מרופאים חסרי תרופות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלאגיה - תגובה
ד``ר בן רנר25/08/2015שלום ישראל מגוון טיפולים. את סובלת.מתופעה חריפה ולכן יש מקום לטיפול מסיבי יותר.פני שוב לרופא העור או לאלרגיה.אל תשימי לב לתשובות הטיפשות המופיעוות האתר רק אלה החתומות על ידי וד"ר טפליצקי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההטיפול שלכם הופך את החולה לקורבן
דנה25/08/2015אין לכם תרופות שמרפאות מחלות ולבטח לא אורטיקריה
כל התרופות שלכם כרוחות בתופעות לוואי חמורות אף יותר מהמחלה עצמה.
אתה מדבר מתוך קנאה דוקטור בן ורנר
אני חותמת לך שמעולם בשנות עבודת לא ריפאת חולה אורטיקריה אף לא אחד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נזלת אלרגית אצל ילד בן 11 וחצי
אלרגיה לבוטנים אצל תינוק בן שנה
נפיחות בשפה התחתונה - ממה יכולה להיגרם?
סטרונאז טיפול באלרגיה לקרדית האבק
אלרגיה, סטרונאז והשפעה מסוימת בסיכון לקורונה
כאבי בטן לאחר אכילת פטריות
מה הסיבה להתקפי אלרגיה בשעות הבוקר המוקדמות?
פריחה אלרגית בעור בכף היד
קוורצטין במקביל לנטילת כדורי טלפסט
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)