מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פריחה מגרדת על כלי הדם בעקבות לייזרעינב28/08/2015
שלום
התחלתי טיפול לייזר בשחי-מפשעות-ידיים. טיפול המפשעות והשחי עבר בשלום, אך למחרת טיפול הידיים הופיעה לי פריחה אדומה ומגרדת באיזור פנים הזרוע (היכן שכמעט אין שיערות). הפריחה היתה מוגבלת לאיזור הטיפול והגיבה לטיפול באנטי היסטמינים בבליעה ובמריחה. כעת היא מרוכזת רק על כלי הדם באיזור פנים הזרוע (הורידים שלי די בולטים שם והפריחה לאורכם).
גילחתי את השיער בערב שלפני הטיפול ואת השאריות ביום הטיפול במכון ובנוסף, מרחתי קרם אמלה על כל האיזור.
האם הפריחה נובעת מהאמלה או מהטיפול?
האם הפריחה מהווה התוויית נגד לטיפול נוסף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה מגרדת על כלי הדם בעקבות לייזר - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי29/08/2015שלום רב,
אני מציע לבדוק רגישות לאמלה על ידי מריחת אמלה באזור קטן ברגל ומעקב אחרי התופעות האלרגיות המקומיות. כך תדעי יש או אין רגישות לאמלה.
לגבי לייזר, אני מציע לעשות הפסקה עד שהפריחה תרגע ואז לנסות שוב באזור קטן בלבד.
יתכן גם והפריחה אינה קשורה לא לאמלה ולא ללייזר. יתכן וזאת אורטיקריה ספונטנית. רצוי לבדוק לאלרגולוג לבירור. טיפול עם אנטי היסטמינים יכול להקל על כל גרד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
עינב30/08/2015ניסיתי את הטסט לאמלה באיזור קטן שלשום ומאז לא הופיעה פריחה.
הפריחה בידיים הופיעה כ-12 שעות אחרי ונעלמה כ - 36 שעות מהופעתה. רק גירוד קל המשיך להופיע עם חשיפה לחום (קרי : במקלחת). אגב, הטכנאית הורתה לי לא להתקלח במים חמים ביממה שאחרי והפרתי הוראה זו. האם גם זה יכול לתרום?
הפריחה הופיעה, כאמור, רק באיזור פנים היד, ולא בגב היד, במפשעות ובבתי השחי שגם בהם עשיתי את הטיפול תחת אותם תנאים. האם ניתן לבצע באיזורים אלו בביטחה, או שיש חשש לשוק אנאפילקטי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי01/09/2015שלום רב, אין חשש לשוק אנפילקטי. שוק אנפילקטי קשור למצבים אלרגיים אחרים, אפשר לבצע טיפול שוב אבל ממליץ לבצע קודם באזור קטן יחסית. לא סביר שמקלחת במים לחם גרמה לתופעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטערת על כל השאלות,אך מאז חל סיבוך
עינב01/09/2015הפריחה שתיארתי נעלמה כבר ביום שבת (יומיים לאחר שהופיעה), אך היום הופיעה פריחה חדשה מסוג שונה - נקודות קטנות ואדומות, שמסביבן עור אדום ללא בצקת ונפיחות. הפריחה הופיעה באיזור קטן בזרוע הפנימית העליונה (מקום בו לא בוצע טיפול).
האם יכול להיות שהלייזר עורר אצלי אורטיקריה כרונית מסוג כלשהו?
אציין כי סבלתי מהתקפי אורטיקריה מאוחרת מפושטים מאוד בתגובה לתרופה 'וולבוטרין', אשר נעלמו עם הפסקתה ושאימי וסבי סובלים מפסוריאזיס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשיר
שירה01/09/2015בתור חולת אורטיקריה כרונית שסבלה ממצבים איומים של אורטיקריה
משך שנים ושמעה מרופאים קונבציונלים שזה יחלוף מעצמו כי פשוט אין להם תרופות למחלות באופן כללי ולאורטיקריה אין להם כלום.
כל מה שיש להם אלו תרופות שתופעות הלוואי שלהם חמורות יותר מהאורטיקריה עצמה.
הטיפול המציל שגאל אותי הוא הטיפול של רמי מור .
תחפשי בגוגל רמי מור מחלות עור
תגיעי לאתר שלו וזה התרופה האמיתית שבעולם לאורטיקריה.
שום דבר לא משתווה לרמה של הטיפול של רמי גם לא רפואה סינית וגם לא הומאופטיה שגרמו לי לבזבוז זמן.
מקווה שעזרתי לך במשהו.
שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטערת על כל השאלות,אך מאז חל סיבוך - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי01/09/2015כתבתי על זה שיתכן וזאת אורטיקריה ספונטנית ללא קשר ללייזר. מטפלים בה עם תרופות אנטי היסטמיניות. אפשרות נוספת שזה אטופיק דרמטיטיס -אלרגיה לאלרגנים נשאפים. מומלץ לבצע תבחיני עור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נזלת אלרגית אצל ילד בן 11 וחצי
אלרגיה לבוטנים אצל תינוק בן שנה
נפיחות בשפה התחתונה - ממה יכולה להיגרם?
סטרונאז טיפול באלרגיה לקרדית האבק
אלרגיה, סטרונאז והשפעה מסוימת בסיכון לקורונה
כאבי בטן לאחר אכילת פטריות
מה הסיבה להתקפי אלרגיה בשעות הבוקר המוקדמות?
פריחה אלרגית בעור בכף היד
קוורצטין במקביל לנטילת כדורי טלפסט
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)