אלרגיה ופריחה ואינספור דעות רופאים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה ופריחה ואינספור דעות רופאים
    דנה
    03/11/2015

היי,
    כבר כמה ימים שאני סובלת מפריחה בגוף ומגרדת.
    אחרי יומיים של פריחה קמתי נפוחה מעט בפנים ובידיים. נבהלתי והלכתי למוקד רפואה דחופה שמה נתנו לי זריקות סטרואידים ואנטי אסטמינים..
    מאז אני לוקחת כל יום פקסופנאדין פעם ביום והפריחה (אחרי 5 ימים) יורדת לאט לאט ומבריאה.
    הייתי אצל אלרגולוג שממש הלחיץ אותי וטען שאני צריכה להסתובב עם מזרק בתיק ושבכל רגע נתון אני צריכה ללכת לבית חולים.
    הפריחה הזאת קרתה לי כבר בעבר - ועברה לבד אחרי כמה ימים ללא טיפול כלל (אולי רק מריחת 'קלמין' שהרגיעה את העור) והפעם בגלל הנפיחות נלחצתי. השאלה האם הפריחה הזאת צריכה טיפול מיוחד, שכן יכולה להגיע למצב של חנק וחס וחלילה חנק פנימי.
    מצד אחד אני יודעת שגם בדיקות אלרגיה לא יעזרו למצוא את האלרגיה שכן ברוב הפעמים קשה להצביע על מקור האלרגיה
    מצד שני הייתי רוצה לדעת איך אוכל להסיר דאגה מליבי ולהבין כי מדובר בפריחה בעור ותו לא?
    מצרפת תמונה במצב הכי קיצוני של הפריחה.
    תודה,
    דנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• התייחסות ומידע חשוב לשאלתך

שירה
    03/11/2015

מה שיש לך היא אורטיקריה וניתן להבחין שאת ממש נאיבית שלא מבינה מה קורה כאן.
    אני חולת אורטיקריה לשעבר שהחלימה ממנה ולא מרפואה קונבציונלית.
    הטיפול קיים.
    תקראי תשובתי בדף זה כמה שורות למטה ותפעלי לפי ההוראות זו התרופה היחידה בעולם לאורטיקריה.
    תשמרי את האתר ממליצה בחום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגיה ופריחה ואינספור דעות רופאים - תגובה

ד``ר בן רנר
    28/11/2015

לא ראיתי תמונה אבל אין מקום להילחץ ואין מקום לשאת אפיפן . החליפי מרפאה!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו