אלרגיה בעור ושעול לאחר עבודת חקלאות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה בעור ושעול לאחר עבודת חקלאות
    מיכאל
    01/03/2016

שלום רב,
    הבת שלי סיימה עבודה של חצי שנה בקיבוץ בתחום החקלאות עם סוגים שונים של ירקות. במהלך התקופה התגלו אצלה שלפוחיות ופצעים מסוגים שונים בידיים, רגליים, גב ואזורים נוספים. קבלה קרמים שלא עזרו.לפני כחודש קבלה זריקה של קורטיזון וכדורי טלפאסט, ורוליד. הרופא של קופח גם בדק בדיקות לאלרגיה והתוצאה שהיא אלרגית לקרדית אבק ,אך הוא לא היה בטוח לגמרי.
    לאחר כשבוע כל התופעות נעלמו כמעט, אך לצערנו עכשיו הכל מתחיל לחזור והגוף פורח שוב. אנחנו ממש מודאגים מהמצב , לאן פונים עכשיו?
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הבת שלך סובלת מאורטיקריה

שירה
    02/03/2016

התופעות נעלמו כפי שכתבת אבל אתה לא היית מודע שזה מהזריקה
    הסטרואידית שיצרה רק מראית עין של החלמה.
    גם המשחות שהיא קבלה הכילו סטרואידים בלי שום ספק.
    התופעה נקראת אורטיקריה והבת שלך לצערי נמצאת במסלול של אורטיקריה כרונית
    עם מעגל קסמים של תרופות של הרפואה הקונבציונלית שיש להם יותר תופעות לוואי מאשר תועלת.
    בתור חולה לשעבר באורטיקריה כרונית עם 7 שנים של סבל מהמחלה אני ממליצה לך על טיפול שיכול להציל את הבת שלך מהפריחה ובבעיקר מהסבל של התרופות שאין בהם שום תועלת .
    הטיפול שהבריא אותי מאורטיקריה היה טיפול צמחי מעולה.
    תכנס לגוגל ותרשום , רמי מור טיפול באורטיקריה.
    תגיע לאתר שלו ויש לך שם את כל המידע על הטיפול באורטיקריה.
    מאחלת החלמה מהירה והצלחה ומקווה שתרמתי מידע חיוני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגיה בעור ושעול לאחר עבודת חקלאות - תגובה

ד``ר ולרי טפליצקי
    02/03/2016

שלום רב. צריך לראות את סוג הפריחה. יתכן וזה אורטיקריה או אטופיק דרמטיטיס. בינתיים לחדש טיפול ולפנות ליעוץ חוזר של אלרגולוג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו