אלרגיה בדם - אסטמה וזריקות קזולאייר מידי חודש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה בדם - אסטמה וזריקות קזולאייר מידי חודש
    נון
    05/04/2016

אני בת 59 הסובלת מספר שנים מאסטמה . לפני שלוש שנים החלה להופיע נזלת בבוקר עם התעטשויות, גירוי בגרון, אף סתום ותתרנות. קיבלתי הרבה מאוד תרסיסים לאף שלא ממש עזרו, כמו"כ קיבלתי על בסיס קבוע משאפים שאף הם השתנו מעת לעת.
    הגעתי למצב של סינוזיטיס קשה. אלרגולוג נתן לי זריקה שעזרה לי מאוד. התופעות חזרו לאחר שלושה חודשים ונאלצתי לקבל מנת פרדינזון גבוהה בכמות יורדת מידי מספר ימים. שוב הייתה הקלה. בטסטים שערך האלרגולוג לא נמצא שאני אלרגית.
    בבדיקת דם נתגלתה אלרגיה גבוהה בדם. לאחר משא ומתן מול קופת חולים אישרו לי את ה-קסולייר. קיבלתי את הזריקה הראשונה חודש לאחר הטיפול הסטרואידי והרגשתי מצויין. חודש אחרי קיבלתי שוב אך לא היה כל שינוי לטובה פרט לכאבים בכל הגוף ואילו בפעם השלישית אני עדיין מנוזלת עם סימפטומים אלרגיים במיוחד בשעות הבוקר. בנוסף הכאבים בכל רקמות החיבור בגוף במיוחד באגן, בגב התחתון המקרין לרגליים .
    ברצוני לברר האם ההקלה אמורה לבוא רק לאחר מספר חודשים של קבלת הזריקה?
    והאם הכאבים שאני חשה בגוף הם כתוצאה מתופעת לוואי לזריקת הקסולייר?
    אשמח לתגובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לזריקה קסולייר תופעות לוואי חמורות

יעל
    05/04/2016

תופעות הלוואי של הזריקה קסולייר מוסתרות מהציבור ומ שאת מתארת גם אני חוותי על בשרי כחולת אורטיקריה.
    כאבים בגוף וחולשה כמו שבר כלי של שפעת כרונית שלא נגמרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגיה בדם - אסטמה וזריקות קזולאייר מידי חודש - תגובה

ד``ר בן רנר
    14/04/2016

שלום
    זולאיר לא מאושר לנזלת אלא לאסטמה כך שאני מתפלא שקיבלת אישור .אחת מתגובות הלואי הלא שכיחות הם כאבי שרירים . ע"מ לפתור את הבעיה יש להפחית את המינון . בנוסף יש לדווח לחברת התרופות (נוברטיס) על התופעה שאינה שכיחה.
    יש לי מספר רב של מטופלים המקבלים זולאיר ורק אחת פתחה תופעה דומה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו