תגובה אלרגית כפות ידיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה אלרגית כפות ידיים
    דניאל כ
    12/02/2017

שלום רב,
    לפני כ 10 ימים עור כפות הידיים שלי החל לגרד מאוד, הכפות ידיים והאצבעות האדימו, פנסטיל גל הוריד את רמת הגירוד לכמה שעות אך הגירוד והאדמומיות חזרו. לאחר יומיים בערך הגירוד פסק אך החל תהליך מהיר מאוד של התייבשות העור מהאצבעות והשלתו, כלומר קילוף מסיבי של עור האצבעות, לדעתי במהלך השבוע האחרון כל העור של האצבעות הוחלף, זה שמתחת עדיין לא בריא, אציין שלא מגרד.
    ביום השמי להתחלת הקילוף הלכתי לרופא עור מומחה, הרופא אמר כנראה שנראה לו שזו תגובה אלרגית לשמפו (השתמשתי בהד אנג שולדרס החדש). כמובן שהפסקתי להשתמש, הרופא נתן לי משחה בשם אלקום וקרם נגד יובש דרמקול. מהיום השני ועד היום עבר כשבוע והעור עדיין מתקלף בכפות הידיים, היום התחלתי להרגיש שהלחות הטבעית החלה לחזור לי לכפות הידיים והדרמקול מחזיק מעמד כמה שעות. מה המלצתך?
    אגב, אלרגיה זה דבר מוכר לי, בילדותי סבלתי מאטד עד גיל 17 מאלרגיה שהובילה להתקפי אסטמה, אך מאז עברו האלרגיות, כיום בן 46.
    מצורפת תמונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תגובה אלרגית כפות ידיים

הוספת תגובה

• קילופי עור בידיים

ד``ר בן רנר
    13/02/2017

שלום
    ייתכן תגובה לאחד החומרים שהשתמשת .ניתן בצע בדיקות ע"ע לברר את התופעה .פנה למרפאה אלרגית במקום מגורך
    (כללית מושלם או מכבי)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו