רגישות לצבע שיער וצריבה בקרקפת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגישות לצבע שיער וצריבה בקרקפת
    אילנה
    03/05/2017

שלום
    לפני כשלושה שבועות צבעתי שיער עם צבע שבו אני משתמשת כחצי שנה, אחרי שבצעתי טסט לפי הוראות היצרן. כעבור כ-10 שעות הופיעה צריבה בקרקפת ובפנים ללא אדמומיות או פצעים. לקחתי אלרג׳יקס ולמחרת הגירוד נרגע ואחרי יומיים נעלם לגמרי. ביצעתי טסטים (2מדבקות עם 24 חומרים שונים) שיצאו תקינים. הרופא אמר שזו לא אלרגיה אלא גירוי ושאני יכולה לצבוע עם הצבע. ברצוני לציין שאני רגישה לסבונים, קרמים, אבקות כביסה וכו׳ וגם עכשיו הופיע לי גירוד בפנים ובידיים ואני לוקחת אלרגיקס. שאלתי האם לדעתך הטסט שבוצע מספיק ואפשר לצבוע? האם לבצע שוב טסט עצמי לפי הוראות היצרן? אני צובעת שנים רבות ללא שום בעיות.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רגישות לצבעי שיער

ד``ר בן רנר
    15/05/2017

שלום
    הבדיקה שבוצעה היא בדיקה סטנדרטית הבודקת למעשה צבע שיער בודד אחד. לדאבוני יש עוד צבעים שלא מופיעים בסדרה הסטנדרטית אלא בסדרה ייעודית
    לצבעי שיער. הבעיה שעלותה לא מאפשרת לכל מרפאה לרכוש אותה .בררי למי יש ובצעי בדיקה נוספת .ניתן לבצע גם במרפאתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו