טלפסט יחד עם עוד תרופות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טלפסט יחד עם עוד תרופות
    אביב
    19/09/2017

שמי אביב בן 29 וסובל מפצעים בעור...הלכתי לרופאת עור שנתנה לי משחת דואק למריחה אך אני כבר מורח אותה כשבועיים ולא רואה שיפור אז ניגשתי גם לאלרגולוג ולאחר שעשה לי טסטים אז נמצא שיש לי מרכיב עורי של דרמוגרפיזם, מה שיכול לתרום את חלקו בפצעים על העור שלי...אך על מנת להבין עד כמה ניתן לייחס את התסמינים לאלרגיה הוא נתן לי מרשם לטלפסט 180 מ"ג כדור פעם ביום למשך שבועיים כדי שאראה עם זה משפר את המצב שלהם...רציתי לשאול אותך רק כי שכחתי לשאול אותו, אני לוקח גם עוד תרופות שהן פבוקסיל לאוסידי ממנו אני סובל(300 מ"ג שזה 3 כדורים ביום) וכמו שציינתי בהתחלה מורח גם את המשחת דואק על הפצעים מרופאת העור ובנוסף כל יום לוקח ויטמין d בטיפות(10 טיפות ליום) וכדור ליום של חומצה פולית...האם זה בסדר לקחת את הטלפסט יחד עם כל מה שאני לוקח?...והאם כל התרופות שאני לוקח לא יורידו מהשפעת הטלפסט שאני אקח?...תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טלפסט יחד עם עוד תרופות

הוספת תגובה

• ענו לי כבר תודה

אביב
    26/09/2017

ענו לי כבר תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו