עיקצוצים חזקים בכל הגוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיקצוצים חזקים בכל הגוף
    אלישע
    02/11/2017

שלום. אני בן 59 מטופל בריתמקס בגלל הפרעות קצב ובסילריל פלוס בגלל יתר לחץ דם. שניהם מאוזנים.
    חזרתי מחופשה בים המלח .עוד שם סבלתי מאד מעיקצוצים בגוף שעברו אחרי מקלחת וישיבה בצל.
    כעת כשבוע לאחר שחזרתי הבית יש לי תחושה מאד לא נעימה של עיקצוצים בכל הגוף שמתגברים מאד בשמש ולאחר שתיה חמה ונרגעים כשקריר.
    מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עיקצוצים חזקים בכל הגוף

הוספת תגובה

• העיקצוצים תוקפים גם לאחר פעילות גופנית

אלישע
    05/11/2017

בנוסף למה שכתבתי ב-2.11.17, גם אם אני עושה פעילות גופנית כמו עליה במדרגות 2 קומות הגוף מגיב בעיקצוצים.
    מה זה יכול להיות ?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיקצוצים במאמץ

ד``ר בן רנר
    05/11/2017

שלום
    לא ראיתי את השאלה מה2/11 בכל מקרה זו תופעה מוכרת .אשמח להיות לך לעזר במרפאתי
    בברכה
    דר' ורנר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר בן ורנר

אלישע
    05/11/2017

אודה אם תתיחס לשאלתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו