נזלת אלרגית ובנוסף גירודים באוזניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נזלת אלרגית ובנוסף גירודים באוזניים
    יוכי
    20/11/2017

שלום לך,
    אני סובלת מאלרגיית נזלת כרונית המתבטת גם בנחירות,וכן נהייה לי גירוד באוזניים
    עשיתי טסטים לבדיקת אלרגיות וכן טסט מוגבר לבדיקת אבק.ויצא שלילי,
    1.מה לדעתך אני צריכה לעשות או ממה זה?
    2.הציעו לי לעשות דיקור סיני
    3. קראתי על מעבדה WLAB מרכז מעבדות בהרצליה פיתוח לבדיקת אלרגיה של עד 270 מזונות,
    הבודקת נוגדני lgG האם הם אמינים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נזלת כרונית

ד``ר בן רנר
    22/11/2017

שלום
    ראשית לבדיקות האלה אין כל משמעות ואינם מצביעים על קיום או אי קיום תופעות אלרגיות. לנוגדני IGG אין כל משמעות. יש לבדוק נוגדני IGE אותם מבצעים בכל קופות החולים . לדאבוני היות ולא נמצאו אצלך תבחינים חיוביים בצעי את בדיקת הIGE ואם שלילי פני לאאג. בדיקור סיני אין כל תועלת מלבד למבצע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נזלת כרונית

ד``ר בן רנר
    22/11/2017

שלום
    ראשית לבדיקות האלה אין כל משמעות ואינם מצביעים על קיום או אי קיום תופעות אלרגיות. לנוגדני IGG אין כל משמעות. יש לבדוק נוגדני IGE אותם מבצעים בכל קופות החולים . לדאבוני היות ולא נמצאו אצלך תבחינים חיוביים בצעי את בדיקת הIGE ואם שלילי פני לאאג. בדיקור סיני אין כל תועלת מלבד למבצע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו