פריחה וגרד באיזור הידיים כפות הידיים והישבן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פריחה וגרד באיזור הידיים כפות הידיים והישבן
    נועה
    30/11/2017

לפני כשלושה שבועות התחיל לי גרד ופריחה בעיקר באיזור צידי הרגליים ובמקצת בגב. אני מתעורר מדי לילה באמצע הלילה ומתגרדת מאוד בכל איזורי הגוף כולל הידיים, הצוואר וכפות הידיים. לפעמים אני קמה בבוקר ורואה פריחה בצידי הרגליים ליד איזור הישבן שם זה מופיע בדרכ ולפעמים לא. השבוע קמתי בבוקר עם נפיחות בעין. ארצה לדעת אם זוו תגובה אלרגית לעקיצה של חיה מסויימת או ..?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פריחה

ד``ר בן רנר
    01/12/2017

שלום
    לא מדובר בעקיצות אלא בתופעה הנקראת חרלת. התופעה בד"כ שפירה אך מפריעה לאיכות חיים .יש לבצע ברור אלרגי. אשמח לעמוד לרשותך במרפאתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הטיפול הכי יעיל לאורטיקריה

ענת
    02/12/2017

התרופה האמיתית והחידה לאורטיקריה היא התרופה של
    רמי מור .
    תחפשי בגוגל רמי מור אורטיקריה.

לפני שאת נכנסת למעגל קסמים של תרופות לחרלת
    שנקראת אורטיקריה רצוי שתדעי כי לרופא אלרגיה או רופא עור אין מה להציע לריפוי התופעתה ואת המידע הזה אני מנדבת לך כחולה לשעבר משך 7 שנים.
    התרופות כרוחות בהמון תופעות לוואי שרופאי האלרגיה לא ימהרו לנדב לך את המידע לגביהם.
    תלכי לטיפול שהמלצתי לך וטוב שעה אחת קודם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו