עקיצות ופריחה בבטן לילדה בת 3.5

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עקיצות ופריחה בבטן לילדה בת 3.5
    אירה
    21/12/2017

שלום רב,
    לפני מספר ימים הבת שלי התחילה לסבול מעקיצות מרובות בכל הגוף עם גרד. רופא ילדים טען שזה דומה לעקיצות סקביאס ונתן משחה בשם duo- scanib. מרחנו על כל הגוף, זרקנו סדינים וכל השמחות נשלחו למכבסה. העקיצות פחתו. יום למחרת ניגשנו לרופא עור שאמרה שאלה לא עקיצות סקביאס אלא של משהו אחר ונתנה לנו משחה אלוקום, שגם אותה מרחנו כבר פעמיים. יש הטבה בעקיצות. כמו כן לפני יומיים התחלתי לתת לה ויטמין C בסירופ לפי ההוראות כפית ביום. יום למחרת הופיעה פריחה על הבטן, שאין לה דמיון לעקיצות שהיו. דומה לפריחה אלרגית. אני מבינה שהסיפור מורכב, אבל הייתי חייבת לתת לך את הרקע. השאלה שלי האם זו יכולה להיות תגובה לויטמין C. אנחנו עוד כמה ימים טסים לחול לשבועיים. איזה תכשירים לדעתך צריך שיהיו איתנו בחול? המון תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פריחה

ד``ר בן רנר
    22/12/2017

שלום הסיכוי שש לילדה גרדת אפסי. אך צריך לראות ע"מ לאבחן .קחי אתך אנטיהיסמיניקה (לורטדין סירופ ניתן לקנייה לא מרשם )

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו