אלרגיה לאבק מה לעשות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה לאבק מה לעשות
    מורן
    08/07/2018

שלום אני בת 23 ומזה 15 שנים סובלת מאלרגיה לקרדית האבק. (7000 חלבונים אם זה עוזר.. לפי מה שהרופא שלי אומר)
    אני נוטלת טלפסט 180 מ"ג מעל לעשור לאחר שימוש במגוון תרופות ולפני כחמש שנים אפילו עברתי ניתוח שעזר מאוד אך בשנה וחצי האחרונות שוב התדרדרות..
    יש לציין כי בקיץ תמיד ישנה החמרה עקב הלחות וחחות כידוע זה אבק.. גם במשך שנים עובדים מסביב לבניין שאני גרה בו (סלילת כבישים, דחפורים טרקטורים וכו..) והבית מלא אבק לא משנה כמה מנקים.
    אני מודה שאני מיואשת.. אין לי פיתרון אני מקנחת את האף נונ-סטופ.. העיניים דומעות.. זה תוקף אותי משום מקום..
    אני יכולה להוציא חולצה מהארון, להתעטש ובזה זה מתחיל ויכול להימשך שעות וגם ימים.
    מה ניתן לעשות למי לפנות?
    מה גם זה מונע ממני לעבוד עד כדי כך זה חמור.
    מה ניתן לעשות??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה לאבק מה לעשות

הוספת תגובה

• נזלת כרונית

ד``ר יורם פייטלסון
    08/07/2018

בהחלט כדאי לשקול טיפול הנקרא אימונותרפיה לאבק עי זריקות או דרך הפה (טיפול חדשני יחסית). היעילות של טיפול זה הוכחה בעבר ויכולה להקל מאד. פני אליי או לאלרגולוג בקופה לפרטים נוספים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגיה לאבק מה לעשות

מורן
    09/07/2018

ניסיתי טיפול זה לפני מספר שנים, הזריקה הראשונה והשנייה צלחו אך לאחר מכן ההשפעה פגה ( ביצעתי כ-10 זריקות כמדומני)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגיה לאבק

ד``ר יורם פייטלסון
    09/07/2018

אימונותרפיה עובדת לטווח ארוך וצריכה מינימום של 3 שנים של טיפול. אם עשית רק קורס קצר של זריקות אזי בוודאי שלא יעזור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו