אלרגיה כמה שעות לאחר גוונים עם חומר חדש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה כמה שעות לאחר גוונים עם חומר חדש
    ענת
    27/10/2018

שלום
    בת 41 ,עושה גוונים כבר המון שנים על השיער ,השבוע בתחילת השבוע הספר אמר שהוא עושה לי גוונים הפעם עם חומר חדש ,העל היה בסדר במספרה ולאחר כחמש שש שעות התחיל לי גרד מטורף מהראש מהקרקפת וכבר לגוף ,היו לי כתמים אדומים בעורף ובבית השחי וגם בפנים ,הלכנו למלרמ שם עשר שאלו אותי למה נחשפתי חדש אמרו שייתכן מהגוונים או מחומר ספריי להסרת כתמים שכיבסתי אתו פעם ראשונה ואיסבתי על הבגד כשעה לפני שהתחלתי להתגרד ככה
    קיבלתי סטרואידים להוריד וכדורים ונוטלת טלפקס
    למחרת שוב היה גרד בערב ושוב מלרמ שם הרופא אמר שכנראה נחשפתי לגורם - הדבר היחיד שעלה בראשי הוא שעשיתי על המצעים מאתמול או הכביסה שקיפלתי
    שאלתי היא-האם אלרגיה כזו יכולה להתקיים כמה שעות אחרי הגוונים? האם זה יכול להיות מסוכן? חלילה לגרום להתנפחות בנשימה
    האם זה יכול להיות ממסיר כתמים? אני לוקחת 2:כדורי טלפקס ועדיין מרגישה בגרד במהלך היום
    אני מאוד חוששת ...תודה מראש על התשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אלרגיה לצבע שיער

ד``ר יורם פייטלסון
    27/10/2018

צבע שיער הוא גורם שכיח לתגובות אלרגיות אך בדכ אינו גורם לתגובות מסוכנות. מומלץ להשלים מבחן מטלית לזיהוי החומר האלרגני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו