שילוב בין דיפרוספן וספורט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שילוב בין דיפרוספן וספורט
    שיר
    05/04/2019

קיבלתי זריקת דיפרוספן חד פעמית לפני כשבוע בעקבות אלרגיה.רציתי לדעת האם קיימת מניעה לבצע פעילות גופנית בגלל הזריקה?
    רציתי לדעת גם לכמה זמן נשארת השפעת הזריקה בגוף?(אני שואלת כדי לדעת מתי אוכל לבצע תבחין מטלית ולקבל תוצאה אמינה).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דיפרוספן

ד``ר יורם פייטלסון
    05/04/2019

אין מניעה לעשות ספורט בגלל דיפרוספן. ההשפעה היא לחודשיים עד שלושה ולכן כדאי לעשות את הבדיקה לאחר 3 חודשים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקה עצמית לאלרגיה

שיר
    05/04/2019

תודה על המענה המהיר!
    שמתי לעצמי מהקרמים שחשודים שגרמו לי לאלרגיה על היד ולא נוצר גירוי במקום או פריחה ב48 שעות.לא יצאה אלרגיה.האם זה לא אומר שאני לא אלרגית למוצרים?בגלל שאני תחת השפעת זריקה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיפרוספן

ד``ר יורם פייטלסון
    05/04/2019

אם קיבלת דיפרוספן בחודשיים האחרונים אז יתכן וחוסר התגובה הוא בשל הסטרואידים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו