רגישות ללטקס וחיסון שעלת

מנהל הפורום

ד"ר יורם פייטלסון
ד"ר יורם פייטלסון
053-4877817
לקביעת תור אצל ד"ר יורם פייטלסון
053-4877817 ללא פרסום בפורום
 
  • רגישות ללטקס וחיסון שעלת
    דיאנה
    04/08/2019

    אני בהריון וצריכה לעבור חיסון נגד שעלת. אני סובלת מרגישות חזקה ללטקס. הבנתי שזה עשוי ליצור בעיה- האם הדבר נכון ?

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר יורם פייטלסון - 053-4877817

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • אלרגיה ללטקס

    דר' יורם פייטלסון
    07/08/2019

    זה תלוי בסוג האלרגיה ללטקס. אם מדובר בתגובות מאוחרות אז אין בעיה עם החיסון. אם מדובר בתגובות מיידיות ללטקס אז צריך לוודא שהחיסון לא נשאב דרך פקק המכיל לטקס של החיסון.

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


