היסטפד באופן קבוע - האם בעייתי?

מנהל הפורום

ד"ר יורם פייטלסון
ד"ר יורם פייטלסון
053-4877817
לקביעת תור אצל ד"ר יורם פייטלסון
053-4877817 ללא פרסום בפורום
 
  • היסטפד באופן קבוע - האם בעייתי?
    הענק הירוק
    29/11/2019

    שלום אני סובל בלילות ובבוקר מאלרגיה , רגיש לאבק ולהתקררויות מדי פעם. לאחרונה לוקח כדור היסטפד לפני השינה ומרגיש הקלה. רוקחת אמרה לי לא לקחת באופן קבוע. האם יש בעיה עם זה? אני בן 40, גובה ומשקל 1.90 מ', 90 ק"ג, בריא באופן כללי.
    כדורים אחרים כגון זילרג'י פחות עזרו לי

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר יורם פייטלסון - 053-4877817

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • היסטפד

    דר' יורם פייטלסון
    29/11/2019

    היסטפד אינה תרופה אנטי אלרגית אלא תרופה נגד גודש (גורמת לכיווץ כלי דם ברירית האף וע"י כך מקטינה את הנזלת). בניגוד לתרופות אנטי אלרגיות שניתן לקחת זמן ממושך, תרופות נגד גודש אינן מומלצות לזמן ארוך מכיוון שנוצרת תופעת התמכרות וריבאונד, כלומר צריך כמויות גדולות יותר ויותר כדי לקבל השפעה וקשה להיגמל מהן. כמו כן, עלולות לגרום ליתר לחץ דם.

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • קיבלתי תודה

    הענק הירוק
    29/11/2019

    קיבלתי תודה

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


