אלרגיה לעצי דקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה לעצי דקל
    פולק עמי
    09/06/2008

לפני מספר שנים עברתי בדיקות והסתבר שאני אלרגי לקרדית האבק ולעץ הדקל , התחלתי בטיפולי זריקות אולם לא עמדתי בכך והפסקתי.
    כיום אני עובד באילת באזור של עצי דקל וסובל מנזלת קשה , נטלתי ZILERZI אולם זה מרדים אותי.
    אשמח לקבל המלצה לטיפול אחר .
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה לעצי דקל

הוספת תגובה

• עצי דקל

ד``ר בן רנר
    09/06/2008

רגישות לעצי דקל נדירה ורב התיאורים ממדינות ערב בהם הדקל נפוץ.בארץ ניתן למצא אותה בישובי הבקעה אצל עובדי שדות התמרים.הרגישות מופיעה רק בתקופת ההאבקה של הדקל.הקרדית קיימת גם באילת לאור מזוג האוויר בבתים המבטל את תנאי היובש והחום.אציע לבצע ברור אלרגי עדכני .באילת אין מרפאות לאלרגיה ותצטרך לנדוד לבאר שבע או צפונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצי דקל

ד``ר בן רנר
    09/06/2008

רגישות לעצי דקל נדירה ורב התיאורים ממדינות ערב בהם הדקל נפוץ.בארץ ניתן למצא אותה בישובי הבקעה אצל עובדי שדות התמרים.הרגישות מופיעה רק בתקופת ההאבקה של הדקל.הקרדית קיימת גם באילת לאור מזוג האוויר בבתים המבטל את תנאי היובש והחום.אציע לבצע ברור אלרגי עדכני .באילת אין מרפאות לאלרגיה ותצטרך לנדוד לבאר שבע או צפונה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו