אלרגיה ותסמינים במערכת העיכול

מנהל הפורום

ד"ר יורם פייטלסון
ד"ר יורם פייטלסון
053-4877817
לקביעת תור אצל ד"ר יורם פייטלסון
053-4877817 ללא פרסום בפורום
 
  • אלרגיה ותסמינים במערכת העיכול
    מור
    21/01/2020

    שלום לדר
    יש לי שאלה אולי הזויה ואולי לא כיוון שאני חווה תסמינים לא הגיוניים
    אני עובד מס שנים במספרה .רוב השנים לא היו תסמיני אלרגיה ואי נוחות וב4 שנים האחרונות זה התחיל כך ....אחרי כל החלקה שאני מבצע והחשיפה לאדים וכו יש לי שריפה נוראית בוושט ליחה שורפת את הגרון לאחרונה ירקתי גם טרי ונורא נלחצתי כאב בטן תחתונה והתסמינים נמשכים תקופה לעיתים מעל שבוע ביצעתי גסטרו סקופיה מס פעמיים מלבד ארוזיות בתריסריון הכל תקין על חשד שיש הליקובקטר קיבלתי טיפול והכל בסדר ....עד כאן .אין אף נוגד חומצה לא עוזר גם במינונים גבוהים ! לאחר ימים של התנזרות מהחומרים מופיעה הטבה במצב .חבר רוקח נתן לי משאף פליקסוטייד ומרגיש הקלה בגרון ..מה הסיכוי שאלרגיה עכב חומרים עם קיימת גורמת לאירוזיות בתריסיון או שזת השערה מופרחת .קראתי על דלקת וושט אלרגית ומשם קיבלתי יחסית כיוון ..בקיצור מהיכן עלי להתחיל בירור האם הטענות נשמעות הגיוניות ? האם יש מצב בכלל שאני אלרגי למזון אחר שגורם לכל התופעות האלו ? אובד עצות

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר יורם פייטלסון - 053-4877817

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • צריבה בושט

    דר' יורם פייטלסון
    21/01/2020

    על מנת להוכיח דלקת אלרגית בושט יש לראות מימצאים אופיינים בגסטרוסקופיה כולל ביופסיה של הושט. אם הנל בוצע והיה תקין אזי אין אלרגיה של הושט. תגובות לחומרים כימיים בדכ גורמים לתגובות בעור אך ניתן לבצע מבחן מטלית שישלול אלרגיות לחומרים בהם אתה משתמש.

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • המשך ...

    מור
    21/01/2020

    אז חומרים שאני שואף עלולים לגרום לי לרפלוקס וכיב בתריסריון ?

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • המשך

    דר' יורם פייטלסון
    21/01/2020

    לא סביר.

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


