מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מינון יתר של סטרונאזיותם16/02/2020
אני במשך שנים צורך סטרונאז לטיפול בנזלת אלרגית, בעקרון אמורים להשתמש כל יום ב2 לחיצות לכל נחיר אבל אני השתמשתי והייתי משתמש בכמות שהיא פי 3-4 מהכמות הזאת ולפעמים אפילו יותר אך לא הייתי משתמש בכל יום ככה שהייתי מסיים בקבוקון של תרסיס בחודש -חודשיים , האם גרמתי לעצמי נזק? ראיתי באינטרנט על תסמונת קושינג או תת פעילות של בלוטת האדרנל האם זה יכול לקרות מאופן לקיחה כזה? או האם יכולות להיווצר בעיות אחרות כתוצאה מכך? יש לציין שאני בן 24 ולוקח את התכשיר בערך מגיל 14. האם אני אמור כל יום להשתמש בתכשיר במינון שצריך וזה יהיה עדיף(המינון הגבוה יותר איפשר לי לא להשתמש כל יום)?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינון יתר
ד``ר יורם פייטלסון16/02/2020שימוש במינון יתר יכול לגרום לעודף סטרואידים ותופעות לוואי כתוצאה מכך ולכן מומלץ שימוש יומי במינון המומלץ (שפריץ אחד לכל נחיר פעם עד פעמיים ביום)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכול להיות שגרמתי לעצמי את זה?
יותם16/02/2020יכול להיות שנעשה לי כזה נזק ? אני מרגיש מסוחרר וחלש כל הזמן האחרון ולא יודע אם זה מזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסטרואידים במינון יתר
ד``ר יורם פייטלסון16/02/2020ממליץ להיבדק עי רופא המשפחה לשלול חסר יחסי של סטרואידים אם הפסקת שימוש בתרסיס לאחרונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעברתי למינון המומלץ
יותם16/02/2020אחרת יש לי נזלת שלא נגמרת ,
עודף סטרואידים נגרם לפי כמות סטרואידים לכמות זמן או כמות סטרואידים שאתה צורך בכל פעם ? כי אם זה נמדד לפי כמות סטרואידים על פני זמן מסוים ( נניח חודש) אז צרכתי בדיוק לפי הכמות המומלצת כי סיימתי בקבוק של תרסיס בחודש-חודשיים
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעודף סטרואידים
ד``ר יורם פייטלסון16/02/2020גם צריכה מופרזת במינונים חד פעמיים וגם צריכה מופרזת לאורך זמן אינם מומלצים ולכן רצוי ליטול את התרופה לפי ההנחיות המקובלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה!
יותם16/02/2020בעלון לצרכן של התרופה רשום :
"מינון יתר לא עלול לגרום בעיה, אך אם תיטול דרך הפה תכולה של בקבוק שלם אתה עלול לחוש כאב ואי נוחות בבטן. שוחח עם הרופא שלך אם השתמשת במינון סטרונאז AQ תרסיס לאף גבוה מהמומלץ."
האם עדיין עלי לפנות לרופא לקבלת הבדיקות האלה ? תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמינון יתר
ד``ר יורם פייטלסון16/02/2020מאד תלוי איך אתה מרגיש. אם אתה חש לא בטוב אז צריך להיבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נזלת אלרגית אצל ילד בן 11 וחצי
אלרגיה לבוטנים אצל תינוק בן שנה
נפיחות בשפה התחתונה - ממה יכולה להיגרם?
סטרונאז טיפול באלרגיה לקרדית האבק
אלרגיה, סטרונאז והשפעה מסוימת בסיכון לקורונה
כאבי בטן לאחר אכילת פטריות
מה הסיבה להתקפי אלרגיה בשעות הבוקר המוקדמות?
פריחה אלרגית בעור בכף היד
קוורצטין במקביל לנטילת כדורי טלפסט
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)