צבע לשיער של לוריאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צבע לשיער של לוריאל
    אנונימית
    18/04/2020

ב9.4 בעלי צבע לי את השיער עם צבע של לוריאל קסטינג קרם גלוס.
    אני בת 42 וצובעת את שערי יותר מ-20 שנה, הרוב במספרות אבל כעת בגלל מצב הקורונה ואף בפעמים אחרות צבעתי גם עם צבעים שרכשתי בחנויות.
    כעבור יומיים לערך התחילה לי לאט חררה שהתפשטה על כל הפנים,מלבד המצח ואז גם החלו כאבי ראש בצד השמאלי, לפתע גם הרגשתי גוש בצווארי , ובלוטה למעלה בראשי כולם בצדו השמאלי,
    בערב החג 14.4 עליתי לרופאה אך לא אמרתי על הצבע לשיער מכיון שלא עשיתי את הקישור. והיא אמרה לי לעקוב.
    אתמול 16.4 דיברתי עם הרופאה לאחר שהבנתי בעזרת ד"ר גוגל שכנראה יש קשר לצבע, אמרתי שלא מגרד לי ברמות ואמרה לעקוב ולדבר איתה אם יש החמרה.
    בימים האחרונים כאבי הראש בצד האחורי השמאלי מתגברים, מעין זרמים חשמליים.
    נכנסתי ממש ללחץ ועכשיו סופ"ש ובלי קשר לא בא לי לנסוע לבית חולים במצב שקורה מסביבנו,
    בבקשה תרגיע אותי או שלא...
    ובלי קשר יש לי קרישיות יתר בהריון של פקטור 2 .
    כרגע אני לא בהריון אבל אולי גם קשור
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צבע לשיער של לוריאל

הוספת תגובה

• צבע שיער

ד``ר יורם פייטלסון
    18/04/2020

כאבי ראש אינם מאפיינים בד"כ תגובה אלרגית. מציע להיבדק עי רופא המשפחה שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

אנונימית
    18/04/2020

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו