אלרגיה לאבק ועוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה לאבק ועוד
    סלב
    15/06/2008

לפני מספר שנים אובחנתי כאלרגי ל2 סוגים של קרדית האבק, דשא, ולענה.. רופא המשפחה שלי גם טוען שיש לי אלרגיה לחילופי עונות..

לאחר שניסיתי תרופות שונות שרשם לי אלרגולוג, וגם טיפולים אלטרנטיביים ניסיתי, נואשתי כי דבר לא עזר לי.. הדבר היחיד שהוצע לי הוא הטיפול בזריקות, שאינו פרקטי כ"כ בשבילי שכן אני אדם נייד מאוד, ולא בטוח שאוכל לשמור על רציפות הטיפול.
    הסימפטומים העיקריים הם אף נוזל\סתום כל הזמן ועיטושים רבים.. יש לי גם הרבה פצעונים על העור אך נדמה לי שאין לכך קשר..

אני עומד להתחיל עבודה חדשה ורצינית, וקינוחי האף המתמידים והעיטושים ממש מפריעים לי..
    בנוסף, אני מרגיש כאילו בזמן האחרון העיטושים שלי הרבה יותר חזקים ורציניים..

האם יש דרך כלשהי לטפל בבעיה שלי בלי הטיפול של הזריקות, ובהקדם?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה לאבק ועוד

הוספת תגובה

• להשתלט על הנזלת

ד``ר ולרי טפליצקי
    16/06/2008

לנזלת אלרגית עקשנית יש טיפול תרופתי, סביבתי וחיסוני.
    לא זכור לי מקרה שלא ניתן היה להשתלט על הנזלת על ידי תרופות או שילובי התרופות. היום ישנם גם תרופות חדשות ויקרות יותר ויעילות יותר ממה שנסית בעבר כנרא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, אך ממושך זה כמה זמן?

יניב
    16/06/2008

ממושך יכול להיות 3 חודשים, חצי שנה או יותר?

תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה טלוי בפעילות של המחלה

ד``ר ולרי טפליצקי
    16/06/2008

זה טלוי בפעילות של המחלה. לפעמים מצב משתפר ועובר, ולא צריך שום טיפול.
    לפעמים מחמיר וצריך להוסיף עוד תרופות.
    בגיל שנה עוברים לסירופ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו