פריחה בעור בעת אכילת פירות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פריחה בעור בעת אכילת פירות
    רן
    23/02/2023

לפני חודשיים הייתה לי דלקת ריאות, קיבלתי אנטיביוטיקה (למרות שלא בוצע משטח) ומשאף terbutalin וגם סטירואידים פרידנזון.
    לאחר השימוש במשאף, התחיל עקצוץ בלשון. הפסקתי את השימוש במשאף. - כל זה נמשך בערך 3 שבועות.
    אינני נוטל תרופות כלל מזה חודשיים.

אולם, לאחר כשבוע מסיום הטיפול, הלשון שלי החווירה, ללא ציפוי לבן. ביצעתי משטחים ובדיקות לבקטריה ובדיקות לקנדידה. כולן שליליות. בדיקות דם תקינות.

אבל כעת, כשאני אוכל סוכר, או פירות כלשהם (כל פרי מתוק), לאחר כמה שעות 2-5 ש', מתפתחת פריחה על הצוואר, והחזה שלי. הפריחה עוברת בלקיחת דסלורטדין. הייתי אצל רופא מומחה למחלות זיהומיות ומין, אאג, משפחה. כולם אובדי עצות. זה מטריד נורא, אני לא יכול לאכול כלום כמעט.
    דבר נוסף ששמתי לב, שאכילה של מוצרים שהם יותר אלקליין (מאשר חומצתיים) פחות מגרים את הלשון. כשאני אוכל משהו מתוק \ חומצי, הטעם שלי בפה משתנה והרוק שלי נהיה חומצי מאוד.
    למי אפשר לפנות? אימונולוג? מה זה יכול להיות? אני די נואש. בתודה, רן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שכחתי להוסיף - נפיחות בבטן

רן
    23/02/2023

כשאני אוכל פרי, זה גורם לנפיחות נוראית בבטן, שלשול וריחות מאוד לא נעימים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו