אורטיקריה וחולשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אורטיקריה וחולשה
    שואלת אא
    08/07/2008

לפני כחמש שנים הובחנתי כחולה באורטיקריה, בשעתו לא הוצע לי שום טיפול. במשך השנים הופיעו התופעות מספר פעמים, כשבל פעם זמן המחלה ודרגת חומרתה יורדים. קראתי הרבה על התופעה אולם לא מצאתי התאמה מוחלטת בין התופעות מהן אני סובלת לבין התופעות המתוארות באורטיקריה, ואפרט: 1. אמנם הופיעו אצלי כתמים אך הם אינם דומים לרוב התמונות שראיתי בנט, הם מתחילים מנקודה לבנה קטנה ומתפשטים במהירות ונראים כמו זיהום מקומי. (בהתחלה באמת חשדו שמדובר בזיהום) 2. אני סובלת מעט מאוד, מהפריחות בעור, במיוחד שבמשך השנים הן הופכות להיות ממש קטנות. 3. אני סובלת מחולשה איומה ,עד כדי כך שלפעמים קשה לי לדבר. 4. יש ירידה בלחץ הדם. 5. בפעמים הראשונות, סבלתי מכאבים עזים בפרקים, עד כדי אי יכולת ללכת, בפעמים האחרונות כמעט ואין כאבי פרקים. 6. לפעמים מצטרף קוצר נשימה החולף לאחר זמן קצר. שאלתי: האם יתכן שחלה טעות באבחנה, או שמא הסימפטומים כן מתאימים לאורטיקריה? אורה מראש על התשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אורטיקריה וחולשה

הוספת תגובה

• אא

ד``ר בן רנר
    08/07/2008

האורטיקריה עלולה להיות מלווה בתופעות כלליות אך זאת לעיתים נדירות.ברב המקרים התופעה מתמקרת בעור עם גרד אי שקט.האורטיקריה תופיע כממצא עורי גם במחלות שונות כגון דלקות פרקים ,הפרעות בבלוטת התריס.ממאירות וכיצא בזה.להוציא את בלוטת התריס בה השכיחות מגיעה בבנות לכדי 30% שאר המחלות נדירות אך קיימות.
    ככול שמשך האורטיקרה ארוך יותר הסבירות למחלת רקע נדירה יותר.בהנחה שאתסובלת חמש שנים רב הסיכויים שאת בריאה.בכל מקרה כדאי לבצע ברור פנימי מלא במרפאת האם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו