מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם אפשר לנסוע או עדיף לשנות יעד?ד``ר בן רנר28/07/2008
שלום,
אני אלרגית לבוטנים ומסתובבת עם אפיפן באופן קבוע בגלל רמת האלרגיה הגבוהה שלי.
בו זוגי ואני רוצים לטוס לחופשה בתאילנד ורציתי לשאול עד כמה מסוכן לטוס לשם ואם יש מישהו שאלרגי לבוטנים שהיה שם והצליח לשרוד. ידוע שתאילנדים משתמשים לרוב בבוטנים בהכנת המזון וגם אם לא אוכל משהו עם בוטנים, מסוכן גם לאכול מכלי שהכיל מזון עם בוטנים.
מה כדי לעשות? האם אפשר לנסוע או עדיף לשנות יעד?
תודה רבה,
יעל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיצד אומרים בוטנים בתאית?
ד``ר ולרי טפליצקי30/07/2008שלום רב,
נכון , בתאילנד משתמשים בבוטנים הרבה מאוד.
המלצה שלי : ללמוד כיצד אומרים בוטנים בתאית, ללמוד לשאול "האם קיימים במנה בוטנים?".
לבקש במלון לרשום על הנייר תרגום לתאית של מילים הבאות כדי להציג את הרישום במסעדה: אלרגיה לבוטנים ALLERGY TO PEANUTS, ללא בוטנים NO PEANUTS, ללא שמן בוטנים NO PEANUT OIL, ללא רוטב בוטנים NO PEANUT SAUCE.
לאכול במקומות מסודרים. וכמוון להסתקל ב4 עיניים על המנה עצמה.
לקחת מספר מזרקי אפיפן. ללמד את בן זוג להשתמש באפיפן. לקחת תרופה אנטיהיסטמינית לטיפול בתגובה קלה.
ראי בלינקים הבאים מה אנשים כתבו על זה בפורום כל שהוא (באנגלית)
http://boards.gapyear.com/index.php?op=vt&c=9&f=285&t=176512
http://forum.virtualtourist.com/discussion-419653-1-1-Travel-0-0-Phuket-discussion.html
כשתחזירי משם, תעדכני אותי בבקשה איך היה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
יעל30/07/2008החלטנו לוותר על התענוג של תאילנד זה לא כיף לדאוג כל הזמן למרות שזה קורה בכל מדינה בעולם - אני מסתכלת ב7 עיניים תאילנד היא מדינה של בוטנים עם כל הצער יש עוד מקומות בעולם שאפשר לטוס אליהם. תודה רבה על הלינקים :) ועל ההשקעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נזלת אלרגית אצל ילד בן 11 וחצי
אלרגיה לבוטנים אצל תינוק בן שנה
נפיחות בשפה התחתונה - ממה יכולה להיגרם?
סטרונאז טיפול באלרגיה לקרדית האבק
אלרגיה, סטרונאז והשפעה מסוימת בסיכון לקורונה
כאבי בטן לאחר אכילת פטריות
מה הסיבה להתקפי אלרגיה בשעות הבוקר המוקדמות?
פריחה אלרגית בעור בכף היד
קוורצטין במקביל לנטילת כדורי טלפסט
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)