מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלרגיה לאבק ושימוש בטלפסטסיגל14/09/2008
אני סובלת מאלרגיה לאבק ומטופלת באוטרקס וטלפסט (כדור ביום מכל אחד) ובשני משאפים, מזה כ4 חודשים, הכדורים מאוד משפיעים עליי ואני נורא עייפה ומנומנמת ברוב שעות היום אבל הבנתי שזה בגלל הכדורים ואין פתרון אחר. לאחרונה גם התחילו לי כאבי ראש וכאבים בגב התחתון, כשהסתכלתי על התופעות לוואי של הטלפסט בעלון היה רשום שזה אכן יכול לגרום לכאבי ראש וגב, כשדיברתי עם הרופא מומחה הוא אמר שלא נראה לו שהכאבי גב מהכדור, והרופאת משפחה אמרה לי שאולי כדאי שאעבור לאריוס פעם ביום במקום שני הכדורים האחרים. מה הייתם מציעים לי? אין כדור שלא בעל תופעות לוואי כאלה חמורות? האם הגיוני שהטלפסט גורם לכאבי גב? אין כדור לאלרגיה שלוקחים רק כאשר מרגישים שהאלרגיה מגיעה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתן להחליפו לאריוס או זילרגי או מי
ד``ר ולרי טפליצקי18/09/2008שלום רב,
אם טלפסט לא נסבל טוב ניתן להחליפו לאריוס או זילרגי או מיזולן.
תרופות אלו נסבלים טוב בד"כ,
טיפול נגד אלרגיה טלוי בתופעות הנגרמות.
מה הם התופעות אצלך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לדוקטור
סיגל18/09/2008האלרגיה גורמת לי לצינון, אף סתום ולקוצר נשימה. והטלפסט עוזר לי למנוע את אלו אבל גורם לי לכאבי גב, ראש, ולכאבים בחזה גם. האם כדאי להחליף לאריוס? האם מדובר בכדור עם פחות תופעות לוואי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לנסות גם ספריי
ד``ר ולרי טפליצקי23/09/2008כל התרופות אשר ציינתי נסבלות מצויין בד"כ. בנוסף קיים ספריי לאף לטיפל באלרגיה לדוגמת פליקסונז, נזונקס, סטרונז. כולם יעילים, משפיעים באופן מקומי בלבד, ללא תופעות לוואי של כאב גב, ראש, חזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה?
חן23/09/2009אני מנזלת רוב השנה וזה בא לי בפתאומיות וממש הרבה אני מתעטשת ויש לי גירוי בגרון ובאף ולפעמים גם באוזניים שאני באזור לקוי באויר מקום עם אבק וקרבה אל אנשים לדוגמא בית ספר האם זו אלרגיה ?ואם כן איזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנזלת אלרגית
ד``ר ולרי טפליצקי24/09/2009יתכן וזה אלרגיה לאבק הבית או בושם של אנשים אחרים.
ולפעמים זה לא אלרגיה אלא רגישות של האף לגורמים סביבתיים כמו מזג אוויר, חום, קור. זה נקרא ריניטיס ויזומוטורי.
ניתן לבצע טסטים אצל אלרגולוג כדי להבדיל בין האבחנות ולקבל הנחיות מתאימות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נזלת אלרגית אצל ילד בן 11 וחצי
אלרגיה לבוטנים אצל תינוק בן שנה
נפיחות בשפה התחתונה - ממה יכולה להיגרם?
סטרונאז טיפול באלרגיה לקרדית האבק
אלרגיה, סטרונאז והשפעה מסוימת בסיכון לקורונה
כאבי בטן לאחר אכילת פטריות
מה הסיבה להתקפי אלרגיה בשעות הבוקר המוקדמות?
פריחה אלרגית בעור בכף היד
קוורצטין במקביל לנטילת כדורי טלפסט
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)