דרמטיטיס אצל תינוקת בת חודש וחצי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דרמטיטיס אצל תינוקת בת חודש וחצי
    לימור
    21/09/2008

שלום הילדה שלי בת כמעט חודש וחצי. היום היינו אצל רופא ילדים לאחר ששמתי לב לפריחה בפנים שלה ובקרקפת. הרופא אמר שנראה שיש לה רגישות לחלב ולהעביר אותה מסימילאק רגיל לסימילאק / מטרנה צמחית - עדיפות לאיזומיל. בנוסף הוא נתן לנו משחה למרוח במשך 7 ימים בלבד : BETACORTEN. בשיחה עם חברה שלי שלקחה את התינוק שלה לרופא עור, נאמר לה שאין קשר לחלב ושזה תורשתי. נתנו לה משחה (דרמלה?) למרוח קבוע על העור שלו - מועשר בלחות. אני קצת מבולבלת האם יש קשר לחתחליף חלב? האם אכן עדיף לעבור לחלב צמחי או רק למרוח קרם? או אולי שניהם?? אודה לתשובתך בהקדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לימור

ד``ר בן רנר
    22/09/2008

אני מבין לתסכולך .אי אפשר לאבחן רגישות לחלב ללא בדיקה ואין כל בטחון שהפריחה בקרקפת קשורה לחלב או למזון אחר .אציע להפנות למרפאה אלרגית לאבחנה מדויקת.בגיל צעיר כזה כל הפריחות באזורים שציינת דומות וקשה לאבחן רק לפי המראה.הזמן יאשר את האבחנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו