אלרגיה שלא חולפת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה שלא חולפת
    טלי
    22/09/2008

ד"ר טפליצקי שלום, אני סובלת מזה שנתיים מאלרגיות קשות בעור שמתבטאות בנפיחות , גרד ובצקות. הנפיחות הופיעה כמה פעמים באזור הפנים, עיניים, שפתיים ואף בגוף בעיקר באזור הרגליים , ידיים וכד'. הטיפול שקיבלתי אצל אין סוף רופאים היו לבסוף זריקות וכדורי קורטיזון שגרמו לי לעלייה ניכרת במשקל. כדורים נוספים כגון : טלפסט, סילרגי, אהיסטון וכד' לא עזרו כל כך. השתמשתי אף תקופה בציפרלקס מאחר ואמרו שזה ירגיע את הגוף. הייתי אצל רופא פרטי שטען שהאלרגיה היא כתוצאה ממתח נפשי מה שלא נראה לי. מה לעשות?! אני נואשת?! אין לי אפשרות לחיות חיים תקינים מאחר וזה מתפרץ ללא התראה קודמת!! אני אמא ל - 2 בנות וזה מקשה עליי. לתשובה נואשת ובהולה אודה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה שלא חולפת

הוספת תגובה

• לכל הרופאים שנמצאים היום בפורום

טלי
    22/09/2008

אנא ענו לי על שאלתי בנוגע לאלרגיה שהפניתי לד"ר טפליצקי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טלי

ד``ר בן רנר
    22/09/2008

מדובר בחרלת כרונית מתסכלת .קימים טיפולים נוספים שאינם בסל התרופות אך בגלל עלותם יש קושי פרקטי להשתמש בהם.בכל מקרה גשי לאלרגולוג המטפל לפגישה נוספת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו