אלרגיה שלא נגמרת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה שלא נגמרת
    טלי
    22/09/2008

באיזה טיפולים מדובר?! אצל כל הרופאים שהייתי אף אחד מעולם לא העלה אותם?! יש לי ביטוח בריאות מקיף . האם תוכל לרשום לי בערך על מה מדובר?! תודה מראש,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה שלא נגמרת

הוספת תגובה

• אלרגיה שלא נגמרת

טלי
    23/09/2008

אודה לתשובתכם איזה טיפולים מחוץ לסל התרופות ישנם על מנת שסוף סוף לא תהיה לי אלרגיה. שוב כפי שכבר רשמתי זה ממש משבש את חיי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגיה שלא נגמרת

טלי
    23/09/2008

לד"ר טפליצקי, אודה לתשובתך אילו טיפולים מחוץ לסל התרופות ניתן לעשות על מנת לסיים את פרשת האלרגיה שתקפה אותי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טלי

ד``ר בן רנר
    23/09/2008

מדובר בIVIG שהוא תרכיז אימונוגלובולינים להזרקה לתוך הוריד.עלותו 40$ לגר' וצריך כ20 גר
    הטיפול השני זול יותר ומדובר בכדורי ציקלוספורין העלות כ200 ש"ח לחבילת כדורים עם מינון משתנה לפי המשקל.הטיפול דורש אישור הקופה.
    אני מניח שלא הזכירו את הטיפולים בגלל העובדה שאינם מאושרים ע"י הקופות לטיפול בחרלת .
    אציע להתחיל באפשרות השניה אם יתאפשר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו