אלרגיה ומיגרנות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה ומיגרנות
    שי
    04/10/2008

שלום, אני סובל ממגרנות ושמתי לב שישנן תקופות מסויימות בהן אינני סובל מהן בכלל. נוצרה אצלי תחושה שיש איזשהו קשר בין הופעת המיגרנות לעונות מעבר. השבוע עברתי כבר 4 מיגרנות (תחילת הסתוי) כאשר בחצי השנה האחרונה לא הופיעה אפילו מיגרנה אחת. תופעה זו גורמת לי לחשוד כי יש גורם סביבתי שמופיע בעונה מסויימת ומוביל למיגרנה. האם קיים קשר בין סוג מסויים של אלרגיות ולמיגרנות? בנוסף ברצוני לציין כי אני אלרגי לחתולים (גרד, דמע, התעטשויות) בחצר שלי מסתובבים כמה חתולים, אך כיוון שהם בחוץ תופעות האלרגיה לא מופיעות. בסמוך להופעת המיגרנה ניקיתי את הגינה ונחשפתי לשערות חתול רבות, עם תחילת הופעת האלרגיה האופיינית (התעטשויות...) התקלחתי והאלרגיה נסוגה. אחרי כ 4 שעות הופיעה מיגרנה חזקה. קישור מיגרנה לאלרגיה נראה לי מוזר אך העדר מיגרנות לתקופות ארוכות ואז הופעתן לאחת מעלה אצלי חשד שקיים קשר שכזה. תודה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה ומיגרנות

הוספת תגובה

• נזלת, גרד עיניים וכאבי ראש.

ד``ר ולרי טפליצקי
    05/10/2008

אצל בו אדם אלרגי לחתול או אבקנים של דשא או קרדית אבק חשיפה לאלרגן יכולה לגרום לנזלת, גרד עיניים וכאבי ראש.
    כדי לאבחן אלרגיה יש לבצע טסטים אלרגיים אצל אלרגולוג. התוצאה היא תוך 15 דקות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו