אלרגיה לקרדית הבית ולפריחה באביב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה לקרדית הבית ולפריחה באביב
    רותם שמעוני
    28/10/2008

אני בצעתי טסטים ואני אלרגי לקרדית הבית ולפריחה באביב(עץ זית כותלית אילנית ודשאים) אני מטפל בקרדית הבית בכך שאני כל יום שותף את החדר ומנקה אבק מהמיטה ומהכריות והמספרים. הבעיה אצלי היא מוזרה, היא מופיע רק בעיניים , יש לי קצת יובש בפנים אבל לא בטוח שזה קשור והמצב הוא קשה בעיניים ממש גירוי שמפריע לי, 1.האם אתם מכירים מצבים קשים מהאלרגיות האלה שפוגעות בעיניים? והאם זה מקרה נדיר שזה פוגע בי רק בעיניים? 2. אני הולך עוד מעט לצבא ויומיים לפני יש לי רופא עיניים אני יגש אליו עם ההפניה מהאלרולוג והטסטים , אם הטיפות הכוללות סטרואידים החזקים לא עוזרים לטיפול בעיניים עליי לבקש טיפול יותר רציני? הקשור בתרופה או משהו שמוכנס דרך הפה? אשמח לקבל תשובה מפורטת זה חשוב לי אני תכף מתגייס תודה מקרב לב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבי ראש הקשורים לאלרגיה הנ"ל

רותם שמעוני
    28/10/2008

יש לציין שיש לי כאבי ראש (מין מגרנות) האם טיפול בזריקות מונע את כאבי הראש? איך זה הולך אשמח גם לשמוע תודה רבה לכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רותם

ד``ר בן רנר
    28/10/2008

הרגישות לצמחיה היא עונתית והרגישות לקרדית רב שנתית.הסימנים הקלינים יכולים להתבטא רק בעיניים אם כי נזלת משולבת עם תופעות בעיניים שכיחה יותר . לפי הרגישויות שרשמת התלונות שלך אמורות לפחות רק בחורף. הקשר לכאבי הראש בספק. במידה ולא טופלת בזריקות נסה את הטיפול.סביר שמרבית התלונות יחלפו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו