אלרגיה לppd

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה לppd
    רויטל
    02/11/2008

שלום רב אני צובעת שנים את שערי לבלונד בהיר לפני כחודשיים קיבלתי לאחר הצביעה התקף אלרגיה חמור ממש התנפח לי המצח הפנים ופריחה וקוצר נשימה לאחר טיפול במיון בזריקות ופרדינזון בבית ואריוס מצבי השתפר לאחר תבחין נתגלתה אלרגיה לppd אבל לפי מיטב הבנתי החומר לא נמצא לרוב בחומרי הבהרה ובצבעי בלונד אלה בכהים אז למה נוצרה אלרגיה אליו? והאם תוכלו להמליץ לי בבקשה על פיתרון לצביעה האם צביעה במרחק של סמ מהקרקפת יכולה להוות פיתרון? האם יש צבע ללא החומר עד עכשיו לא מצאתי כל מה שפורסם כטיבעי או צימחי הוא בעצם ללא אמוניה בלי קשר לppd אשמח לתשובה,רויטל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה לppd

הוספת תגובה

• אלרגיה לppd

ד``ר ולרי טפליצקי
    02/11/2008

תנסי צבע שיער הלא קבועים, לא פרמננט,
    ללא PPD: צבעים שבאים בבקבוק אחד ולא בשתיים, צבע ב"שטיפה".וגם חינה טבעית.
    אבל לפעמים יחד עם אלרגיה לPPD מפתחים אלרגיה למרכיבים נוספים של צבעים. בגלל זה מומלץ כל צבע חדש קודם לנסות בכמות קטנה, באזור מוגבל בקרקפת ואם לא תהיה תגובה אלרגית אחרי 3 ימים להמשיך ולצבוע כל השיער.
    בברכה
    ד"ר טפליצקי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו