גירודים והתנפחויות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירודים והתנפחויות
    ענת-ג"ת
    07/11/2008

אני סובלת מגירודים כמעט יומיומיים ומהתנפחויות כתוצאה מכך, במשך כ- 3 שנים זה היה סביל עד לא מזמן, אלא שעכשיו זה הפך להיות יומיומי. התחלתי להשתמש בכדורים אנטיהיסטמינים, ללא מרשם רופא (לורטדין) ועשיתי בדיקות דם, שהראו שהכל בסדר (מתוך חוסר תשומת לב, עשיתי את בדיקות הדם בזמן שהשתמשתי בכדורים). הכדורים הרגיעו את הגירודים. שאלתי היא- האם יתכן שזו אלרגיה? אם כן או לא-אילו בדיקות אני צריכה לעשות? (חוץ מדם וצואה) והאם אני צריכה לעשות בדיקת דם חדשה (בגלל הכדורים ששתיתי)? אנא תשובתכם כי אני סובלת מזה מאוד. תודה ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גירודים והתנפחויות

הוספת תגובה

• ענת

ד``ר בן רנר
    07/11/2008

מדובר בחרלת URTICRIA זוהי תופעה כרונית ברב המקרים ללא סיבה ספציפית.לרב מדובר בתופעה אימונולוגית בה הגוף תוקף את עצמו.התופעה יכולה לחלוף מעצמה.בדקי ברשת את הערך חרלת ותמצאי את כל התפרונות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ענת

ד``ר בן רנר
    07/11/2008

מדובר בחרלת URTICRIA זוהי תופעה כרונית ברב המקרים ללא סיבה ספציפית.לרב מדובר בתופעה אימונולוגית בה הגוף תוקף את עצמו.התופעה יכולה לחלוף מעצמה.בדקי ברשת את הערך חרלת ותמצאי את כל התפרונות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו