רגישות ללקטוז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגישות ללקטוז
    יונתן
    12/11/2008

שלום,קוראים לי יונתן אני בן 18 וכבר הרבה זמן שאני סובל מכאבי בטן גזים ויציאות מרובות. שמתי לב שכאשר אני אוכל מוצרי חלב המצב נהיה גרוע ועשיתי חיפוש באינטרנט ואני חושב שאולי אני רגיש ללקטוז. הלכתי כמובן לרופא משפחה כי עוד שבועיים אני מתגייס(שירות קרבי)והרופא הפנה אותי לבדיקות דם שתן וצואה שכולם יצאו תקינות והוא אומר שהכל בסדר,וכשאמרתי לו שזה מחמיר כאשר אני אוכל מוצרי חלב הוא אמר לי פשוט להימנע מהם.אמרתי לו שאני חושב שאני רגיש ללקטוז והוא אמר לי שיכול להיות ושאני אפסיק לאכול כמה חודשים ונראה איך אני ארגיש.שוב,אני מתגייס עוד שבועיים וכרגע זה מאוד מציק לי. שאלתי אותו אם יש בדיקה שיכולה לבדוק את זה והוא אמר לי שלא,וכעת בדקתי באינטרנט וראיתי שיש,רציתי לדעת אם יש אפשרות שאני אעשה את הבדיקה הזאת בלי הפנייה של רופא משפחה כי משום מה הוא לא רוצה שאני אעשה אותה. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רגישות ללקטוז

הוספת תגובה

• יונתן

ד``ר בן רנר
    13/11/2008

בדיקת לקטוז מתבצעת במרפאות גסטרואנטרולוגיה.הבדקה היא בדיקת נשיפה הבודקת שיחרור מימן מהפה לאחר מתן לקטוז.אני לא רואה שום חיפזון בבצוע הבדיקה וזכותך לבצע אותה בקופת החולים שלך.תוכל לבצע אותה גם במסגרת צבאית בזמן השירות.בכל מקרה הפתרון להמנע מחלב !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו