אלרגיה לחתולים וחתולים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה לחתולים וחתולים
    אלכס
    25/11/2008

שלום רב. רציתי לשאול את הדבר הבא: אני אלרגי לחתולים ומסיבות שלא נכנס כאן אני נאלץ להתגורר עם 2 חתולים בבית. הוצאת חתולים אינה אופציה ישימה. בעכבות האמור התפתחו אצלי תסמיני אסתמה - קשיי נשימה וכ'. ניסיתי פתרונות כמו משאפים למיניהם, כיום התחלתי ליטול SINGULAIR והדבר עוזר לי מאוד. המצב היום עוד הפיך - לפני פחות משנה יצאתי לטיול ארוך בן כמה חודשים בעולם ולא נזקקתי לטיפולים כלל וכלל, אך עכשיו הדבר חזר. רציתי לשאול מה צפוי לי במשך הזמן והאם הנזק שנגרם לי הנו הפיך אחרי מספר שנים של חשיפה? כיצד למזער את הנזק? האם בעזרת טיפול תרופתי כמו SINGULAIR אוכל לשמור את המצב "על אש קטנה"? תודה רבה על העצה, אלכס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה לחתולים וחתולים

הוספת תגובה

• אלכס חתולים

ד``ר בן רנר
    25/11/2008

החשיפה לחתולים במצב שלך הרת אסון.התלונות רק יחמירו !הפתרון האופטימלי עבורך ועבור רגישים רבים אחרים,הוא לקבל טיפול אימונוטרפי(|זריקות) לחתולים .הטיפול מצויין לחשיפה אקראית וקצרה לחתולים של מי שרגיש ונחשף שלא דרך קבע אך לעיתים עוזר גם למי שמחזיק חתול בביתו.הטיפול ניתן רק במרפאות האלרגיה אך לדאבוני לא השתרש עדיין אצל כל הרופאים.אני חסיד מושבע של הטיפול..אלרגני החתול לא נעלמים מהסביבה לעולם.בניגוד לאבק ואחרים הניתנים לשאיבה וניקיון חתול לעולם נשאר.לכן גם ללא נוכחות חתול הטיפול חובה.סוף דבר אין שום אפשרות אחרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו